برگزاری دومین آزمون دکتری بهار 91

مدیرکل دفتر گسترش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، فروردین یا اردیبهشت ماه سال آینده را زمان احتمالی برگزاری کنکور دکتری اعلام کرد و گفت: دومین دوره پذیرش دکتری به صورت تکمیل ظرفیت در بهمن‌ماه انجام می‌شود.
کد خبر: ۴۳۹۸۲۸

ابوالفضل حسنی در گفت‌وگو با مهر با اعلام این خبر اضافه کرد: با توجه به این‌که قول داده بودیم در سال 2بار پذیرش دانشجوی دکتری داشته باشیم، این قولمان را عملی می‌کنیم و دومین دوره پذیرش دکتری در سال 90 به صورت پذیرش و تکمیل ظرفیت و نه در قالب برگزاری کنکور در بهمن ماه انجام می‌شود. پیش از این وزارت علوم از برگزاری دومین کنکور دکتری در دی ماه امسال خبر داده بود.دبیر چهل و دومین همایش معاونان آموزشی دانشگاه‌ها با اشاره به زمان برگزاری کنکور دکتری در سال 91، فروردین یا اردیبهشت ماه سال آینده را زمان احتمالی برگزاری کنکور دکتری اعلام کرد.

وی با اشاره به مواد درسی دکتری گفت: تاکنون 96 درصد از مواد درسی دومین دوره پذیرش دکتری نهایی شده است و در مرحله اول 4800 نفر را پذیرش کردیم.

به گفته مدیرکل دفتر گسترش وزارت علوم، ظرفیت‌سازی با پذیرش دکتری بسیار متفاوت است.

وی در این باره اضافه کرد: ظرفیت‌سازی در پذیرش دکتری در حال انجام است و 95 درصد دانشگاه‌ها به تقاضای وزارت علوم در این رابطه پاسخ دادند که در دور دوم پژوهش دکتری به میزان 5600 نفر ظرفیت‌سازی صورت می‌گیرد، اما ممکن است ظرفیت‌ها تکمیل نشود.حسنی درباره مهم‌ترین نقیصه‌ای که در اولین کنکور دکتری وجود داشت، گفت: در نخستین کنکور دکتری ضریب زبان بالا بود، اما دور دوم پذیرش این ضریب پایین خواهد آمد تا داوطلب نتواند به خاطر تسلط بر زبان امتیاز بیشتری به دست آورد اما در عوض ضریب دروس تخصصی را بالا می‌بریم.

آزمون جامع علمی ـ کاربردی، 27 آبان

معاون سازمان سنجش آموزش کشور هم از برگزاری آزمون جامع و ارزیابی حرفه‌ای دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی با رقابت 39 هزار و 654 داوطلب روز جمعه 27 آبان ماه در 34 شهرستان کشور خبر داد.

سیدجلال طباطبایی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به برگزاری آزمون جامع و ارزیابی حرفه‌ای دانشگاه جامع علمی کاربردی با رقابت 39 هزار و 654 داوطلب، گفت: از این تعداد 21 هزار و 110 داوطلب زن در این آزمون شرکت می‌کنند.وی به آغاز توزیع کارت آزمون از روز سه‌شنبه 24 آبان از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی sanjesh.org اشاره کرد و در خصوص نحوه رفع نقص کارت آزمون، اظهار کرد: داوطلبان در صورت وجود نقص در کارت آزمون باید در روز پنجشنبه 26 آبان ماه با مراجعه به حوزه‌های رفع نقص نسبت به اصلاح آن اقدام کنند.

معاون سازمان سنجش با بیان این‌که آزمون در 45 حوزه امتحانی و در 4 گروه فرهنگ و هنر، مدیریت و خدمات اجتماعی، صنعت و کشاورزی برگزار می‌شود، تصریح کرد: داوطلبان گروه‌های فرهنگ و هنر، مدیریت و خدمات اجتماعی در 60 دقیقه، صنعت در 90 دقیقه و کشاورزی در 75 دقیقه به سوالات پاسخ دهند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها