معامله خانه انسان را پیر می‌کند!

استرس ناشی از خریدن یا فروختن خانه شخصی، بار سنگینی را روی سلامت جسم و روان انسان تحمیل کرده و در نهایت موجب پیری زودرس می‌شود.‌
کد خبر: ۴۳۹۲۳۵

به گزارش ایسنا، روان‌شناسان در یک مطالعه جدید اعلام کردند، بیش از دوسوم از افرادی که در یک نظرسنجی در این زمینه شرکت کرده بودند، اظهار کردند که فشار اسباب‌کشی و جابه‌جایی محل سکونت، موجب می‌شود که افراد هر بار در بدن و چهره خود، حداقل دو سال احساس پیرتر شدن داشته باشند.

شایع‌ترین عوارض جانبی این جابه‌جایی از خانه‌ای به خانه دیگر شامل 10 درصد ریزش مو، 14 درصد اختلال در حافظه کوتاه مدت و 19 درصد آسیب‌های جنسی هستند.

این نظرسنجی که به صورت آنلاین و از سوی دکتر گلن ویلسون، روان‌شناس انگلیسی انجام گرفته حاکی است: اضطراب ناشی از خرید و فروش منزل شخصی حداقل چهار سال پیری زودرس به همراه دارد و هرچه این مدت زمان طولانی‌تر شود، پیامدهای آن تشدید می‌شود و با بروز مشکلاتی چون افسردگی، کاهش وزن غیرعادی و حتی پیری زودرس همراه است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها