در مرکزخراسان شمالی

تله‌فیلم رسم مانده آماده پخش شد

فیلم تلویزیونی رسم مانده به کارگردانی داوود موثقی به سفارش صداوسیمای مرکز خراسان شمالی تولید و آماده پخش شده است.
کد خبر: ۴۳۵۰۱۲

به گزارش جام جم آنلاین، تله‌فیلم "رسم مانده" که مراحل پیش تولید آن از تیر ماه سال جاری آغاز شده بود پس از سه ماه آماده ارزیابی و پخش شده است.

این تله‌فیلم به مدت 90 دقیقه و با موضوع کشتی باچوخه که دارای قدمتی کهن و شهرتی جهانی دارد تولید شد.

تله‌فیلم " رسم مانده" در حال ارزیابی نهایی است و تا پایان ماه جاری آماده پخش از شبکه‌های اترک، شما و شبکه‌های سراسری می‌شود.

در این تله‌فیلم 20 بازیگر به ایفای نقش پرداختند و بخش اعظم تصویربرداری آن در شهرستان اسفراین و گود زینل خان انجام شده است.

معرفی فرهنگ، آداب و رسوم بومی و محلی و رسم و آیین کهن پهلوانی از اهداف تولید این تله‌فیلم است.

"رسم مانده" اولین تله فیلم تولیدی صداوسیمای مرکز خراسان شمالی است و در آن علاوه بر استفاده از ظرفیت بازیگران بومی بازیگرانی همچون سیاوش طهمورث، افسانه ناصری، شهرام عبدلی، جمشید جهان‌زاده و مریم پدمه نقش آفرینی کردند.

تله فیلم "رسم مانده" به تهیه‌کنندگی محسن دانشور و کارگردانی داوود موثقی تولید شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها