فهرست جدید

موسسات غیرمجاز اعزام دانشجو

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اسامی 22 موسسه غیرمجاز اعزام به خارج را که لغو مجوز شده اعلام کرد.
کد خبر: ۴۳۴۹۹۵

مدیرکل بورس و امور دانشجویان وزارت علوم درباره نحوه برخورد با فعالیت موسسات غیرمجاز اعزام دانشجو به خارج به مهرگفت: در صورت تشکیل کانون موسسات اعزام دانشجو به خارج از کشور، امکان مقابله با موسسات غیر مجاز بیش از گذشته فراهم می‌شود.

حسن مسلمی‌نائینی گفت: آماری که در این زمینه وجود دارد نشان می‌دهد بیش از 180 موسسه غیر مجاز در کشور فعالیت می‌کند و باید کاری کرد تا موسساتی که دارای مجوز هستند در این خصوص اقدام و از منافعشان دفاع شود.

وی با اشاره به تعداد موسسات غیرمجاز اعزام به خارج در کشور، اظهار کرد: آماری که از ابتدای مسوولیتم در این حوزه دارم، نشان می‌دهد تعداد موسسات غیر مجاز اعزام به خارج بیش از 180 موسسه در کشور است و باید کاری کنیم که تنها موسساتی که دارای مجوز هستند در این خصوص اقدام کنند.

دیفنام موسسهتاریخ لغو مجوز
1آرمانسیس خاورمیانهقبل از سال 90
2صدر مهر ایرانیان//
3سفینه دانش پژوهان//
4ره حامیا//
5به سوی فردای اندیشه روشن//
6اروند دوست غریب//
7اندیش وران امید فردا//
8دانش جعفری//
9دانش پویان سرافراز//
10آفاق علم//
11دانش پژوهان الوند//
12فرهنگی هنری ایرسافام//
13راهیان اوج یزد//
14مژده آوران دانش//
15کادی فرهنگ پارس//
16گروه طلایی ایرانیان//
17آمیتیس البرز//
18نگین هفت اورنگ//
19توسعه دانش و فناوری نخبگانسال 90
20نخبگان پرشیا//
21دانش و فناوری پیشرو//
22کرمان ایندیا//

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها