استیلی و درخشان نمی‌خواهند بازنده باشند

دوئل پرسپولیسی‌ها درگرمای بوشهر

رویارویی داغ پرسپولیس و شاهین در گرمای بوشهر، بازگشت امیر قلعه‌نویی به فولادشهر اصفهان و تقابل چندباره علی دایی با ملوان هیجان خاصی به ایستگاه دوم لیگ برتر بخشیده است.
کد خبر: ۴۲۰۵۲۶

هفته دوم رقابت‌های لیگ برتر در شرایطی امشب با برگزاری 5 دیدار در شهرهای مختلف آغاز می‌شود که در هفته نخست هیچ‌یک از مدعیان طعم پیروزی را نچشیدند تا در این هفته به فکر کسب اولین 3 امتیاز خود باشند. صرف‌نظر از استقلال و سپاهان که فردا شب به میدان می‌روند پرسپولیس، ذوب‌آهن و تراکتورسازی 3 مدعی قهرمانی لیگ یازدهم تلقی می‌شوند که در هفته اول کاری از پیش نبردند تا امشب با انگیزه بیشتری گام به میدان بگذارند.

با این حال این تیم‌ها در هفته دوم هم کار راحتی پیش رو ندارند، ذوب‌آهن که دومین بازی بدون محمدرضا خلعتبری، ستاره ملی‌پوش خود را تجربه می‌کند، پذیرای حریف سرسختی به نام تراکتورسازی تبریز است که با امیر قلعه‌نویی رویاهای زیادی در سر دارد. بازگشت قلعه‌نویی به ورزشگاهی که در آن دو جام قهرمانی را به سپاهان تقدیم کرده است، جذابیت‌های خاصی خواهد داشت. گرچه تجربه نشان داده تیم‌های قلعه‌نویی بعد از چند هفته شکل و شمایل واقعی خود را بروز می‌دهند، با این حال حتی عدم‌هماهنگی بازیکنان تراکتورسازی هم از حساسیت‌های این بازی نمی‌کاهد.

استیلی: هجومی‌تر از هفته اول ظاهر می‌شویم

حمید استیلی که در هفته نخست نکته تازه‌ای از پرسپولیس مدل 90 رو نکرد در هفته دوم نیز به زمین سفت خورده است، او به دلیل سابقه مربیگری در شاهین‌بوشهر، بیش از همه شاگردانش معنای بازی در هوای گرم و شرجی بوشهر را می‌داند. اضافه بر گرمای هوا، انگیزه‌های حمید درخشان، سرمربی شاهینی‌ها را نیز باید در نظر گرفت که با جذب بازیکنان طراز اولی چون وحید طالب‌لو قصد دارد توانش را به رخ باشگاه پرسپولیس و حبیب کاشانی بکشد که برای هدایت سرخپوشان استیلی را بر او ارجح دانستند.

به هر حال استیلی اگر می‌خواهد دیگر سایه سنگین علی دایی را حس نکند باید از دیدار امشب آغاز کند؛ او در این باره می‌گوید: به دنبال این هستیم تا در دیدار با شاهین بوشهر با فوتبالی زیبا و شناور 3 امتیاز بازی خارج از خانه را کسب کنیم، گرچه آب و هوای شرجی بوشهر برای ما خطرناک است، اما از تجربه مربیگری‌ام در بوشهر استفاده می‌کنم تا نتیجه خوبی کسب کنیم.وی درباره تقابلش با حمید درخشان گفت: هر دو به دنبال موفقیت هستیم. من برای درخشان احترام خاصی قائل هستم و می‌دانم که همیشه تیمی خوب و تاکتیکی را روانه میدان می‌کند.‌ استیلی با بیان این‌که‌ پس از بازی با ملوان تمرینات هجومی را بیشتر در دستور کار داشته است، افزود: هواداران فوتبال هجومی را دوست دارند و من هم تلاش می‌کنم در تمرینات روی این موضوع کار کرده و ترکیب تیم را نیز بر همین اساس تعیین کنم. گرچه در هفته اول هم در دفاع و هم در حمله خوب ظاهر شدیم، اما در بازی با شاهین با تعداد نفرات بیشتری حمله خواهیم کرد.

درخشان: انگیزه بالایی برای پیروزی دارم

در مقابل حمید درخشان، سرمربی شاهین بوشهر با بیان این‌که به دنبال کسب هر سه امتیاز این دیدار است، تصریح کرد: تلاش می‌کنیم برابر پرسپولیس بزرگ به برتری برسیم و برای دستیابی به این هدف با تمام قوا به میدان خواهیم رفت.درخشان در مورد این‌که رد شدن او از سوی کمیته فنی پرسپولیس برای سرمربیگری این تیم انگیزه‌هایش را برای برد در این بازی دو چندان کرده است، گفت: بازی برابر دو تیم پرسپولیس و استقلال همیشه انگیزه مضاعفی ایجاد می‌کند و من هم فقط برای رسیدن به هدفم که همان کسب پیروزی در مسابقه است، تلاش خواهم کرد.

سکوهای خالی انزلی؛ بهترین فرصت دایی

علی دایی که فصل قبل همراه پرسپولیس در لیگ، دو بار مقابل فرهاد پورغلامی و ملوان‌ها تسلیم شد امشب با راه‌آهن گام به ورزشگاه تختی انزلی می‌گذارد، با این تفاوت که در این بازی خبری از تماشاگران پرشور انزلی نیست و سکوهای خالی ورزشگاه می‌تواند فرصت ارزشمندی برای دایی باشد تا به کسب امتیاز امیدوار باشد، گرچه پورغلامی از برنامه وی‍ژه تیمش برای شکست دادن شاگردان دایی خبر داده است.در سایر بازی‌های امشب و در شرایطی که فولاد اولین تیمی خواهد بود که به عنوان مهمان به مصاف تیم تازه وارد مس سرچشمه می‌رود، سایپا با هدایت مجید صالح در تبریز رو در روی شهرداری قرار می‌گیرد. به طور مسلم شهرداری‌چی‌ها که دوست ندارند همچون فصل قبل در هفته‌های پایانی برای ماندن در لیگ برتر به تکاپو بیفتند، باید قدر امتیازهای دیدارهای خانگی را از همین امشب بدانند، حتی اگر این حریف سایپا باشد. نارنجی‌پوشان امسال با مربی بادانشی به نام مجید صالح و ستاره‌ای به نام کریم انصاری‌فرد، سودای قد‌علم کردن در لیگ آن هم بعد از نزدیک به دو دهه را دارند.

برنامه بازی‌های امروز

ملوان ـ‌ راه‌آهن، ساعت00‌/‌22 ورزشگاه تختی انزلی، داور: شاهین حاج بابایی

شاهین ـ پرسپولیس، ساعت30‌/‌22 ورزشگاه شهید بهشتی بوشهر، داور: سعید مظفری‌زاده

ذوب‌آهن ـ تراکتورسازی، ساعت00‌/‌22 ورزشگاه فولادشهر، داور: محمود رفیعی

شهرداری تبریز ـ سایپا، ساعت00‌/‌22 ورزشگاه یادگار امام(ره)، داور: احمد صالحی

مس سرچشمه ـ فولاد خوزستان، ساعت00‌/‌22، ورزشگاه شهید باهنر کرمان، داور: فرشید افشار

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

امید توفیقی
گروه ورزش

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها