فرزین :

بسته‌های حمایتی را اجرا می‌کنیم

سخنگوی ستاد هدفمندی یارانه‌ها گفت: در بودجه امسال منابع مالی همه بسته‌های حمایتی خانوارها و تولید آمده است و نگرانی از تأمین مالی این بسته‌ها نداریم.
کد خبر: ۴۰۷۷۱۴

به گزارش واحد مرکزی خبر، محمدرضا فرزین پس از جلسه ستاد هدفمندی یارانه ها که به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شد در جمع خبرنگاران افزود: در جلسه امروز در خصوص تأمین مالی بسته‌های حمایتی از تولید بحث و تصمیم گرفته شد که امسال با تمام قوت، بسته‌های حمایتی تأمین مالی شود.

وی در خصوص 20 درصد سهم تولید و صنعت از یارانه‌ها که به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده است گفت: در سال گذشته قانون هدفمند کردن یارانه‌ها فقط سه ماه اجرا شد که بخشی از منابع آزادسازی قیمت‌ها به بخش تولید اختصاص یافت.

فرزین درخصوص برخی صحبت‌ها درباره اختصاص نیافتن سهم تولید از آزادسازی قیمت‌ها اظهار داشت: امسال هیچ گونه نگرانی از این بابت نداریم و همه بسته‌های حمایتی را تأمین مالی و اجرا خواهیم کرد.

سخنگوی ستاد هدفمندی یارانه ها تصریح کرد: از ابتدای اجرای این قانون، حدود 1500 میلیارد تومان به بخش صنعت، حدود 1200 میلیارد تومان به بخش کشاورزی و حدود 200 میلیارد تومان به بخش حمل و نقل اختصاص یافته است.

فرزین افزود: طبیعی است امسال باید این عدد بر اساس 20 درصد سهم تولید تکمیل شود و در این خصوص با تمهیدات اندیشیده شده این عدد تأمین می شود و بقیه بسته ها نیز تأمین مالی خواهد شد.

وی با بیان اینکه هنوز مرحله دوم آزادسازی قیمت‌ها مشخص نیست گفت: مرحله ششم پرداخت یارانه نقدی نیز اواخر این ماه اجرا می شود.

فرزین افزود: در سال گذشته چند بسته حمایتی از صنعت، حمل و نقل درون و برون شهری، اصناف و کشاورزی داشتیم که در جلسه امروز برنامه های حمایتی از این بخش ها مرور شد.

وی اضافه کرد: در جلسه‌ای که پس از این برگزار خواهد شد جدول زمانی مشخص خواهیم کرد تا متناسب با درآمد حاصل از آزادسازی قیمت‌ها، نحوه حمایت از تولید و صنعت مشخص شود.

فرزین با اشاره به تاکیدات مسئولان در خصوص اجرایی کردن بسته های حمایتی در سال جاری گفت: با منابعی که از آزادسازی قیمت‌ها برای اجرای بسته‌های حمایتی اختصاص می‌یابد، می‌توانیم آسیب‌های احتمالی به تولید را کاهش دهیم.

بررسی ساماندهی کرایه‌‌های حمل و نقل درون شهری در ستاد هدفمندی یارانه‌ها

سخنگوی ستاد هدفمندی یارانه‌ها از بررسی پیشنهاد رئیس شورای عالی استان‌ها درخصوص ساماندهی کرایه‌های حمل و نقل درون شهری خبر داد.
 
محمدرضا فرزین گفت: پس از بحث و تبادل نظر درخصوص پیشنهاد آقای چمران، قرار شد کار به گونه‌ای مدیریت شود که برنامه‌ریزی‌های لازم برای اصلاح کرایه حمل و نقل درون شهری با فرایندی که در استان‌ها و شورای شهر انجام می شود صورت گیرد.

وی افزود: تصمیم گیری به گونه ای خواهد بود که از همه رانندگان درون شهری حمایت شود.

سخنگوی ستاد هدفمندی یارانه ها با بیان اینکه در این خصوص دولت هم حمایت های لازم را انجام خواهد داد گفت: کلیات موضوع و نوع حمایت دولت و برنامه ریزی که باید صورت گیرد در جلسه امروز ستاد هدفمندی یارانه ها مطرح شد.

فرزین افزود: در این جلسه دولت برنامه ریزی خود را اعلام کرد اما قرار شد تصمیم نهایی در شورای شهر و استان‌ها با حضور استانداران اتخاذ شود.

وی در پاسخ به این سوال که آیا این تصمیم به معنای گران شدن کرایه‌ها خواهد بود گفت: خیر؛ این ساماندهی کرایه های حمل و نقل درون شهری است که هر ساله در ابتدای سال صورت می گرفت و امسال هم چون موضوع هدفمند کردن یارانه ها مطرح است، در ستاد هدفمندی یارانه ها مطرح شده است.

فرزین اعلام کرد که این اصلاح قیمت ها شامل قطار شهری هم می شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها