سد دز بخش عظیمی از مشکلات آب قم را برطرف کرده است

روستاییان قم از آب شیرین بهرمند می‌شوند

با رسیدن آب سرشاخه‌های دز به قم، برخی از روستاهای استان نیز از آب شیرین بهره‌مند می‌شوند. مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی قم با اعلام این مطلب و با اشاره به بهره‌برداری از مرحله نخست پروژه انتقال آب از سرشاخه‌های دز به استان قم گفت: آبفار قم به همین منظور طی سال‌های اخیر پروژه‌های زیادی از جمله مجتمع آبرسانی 80 روستا و مجتمع آبرسانی سلفچگان را به اجرا رسانده است.
کد خبر: ۴۰۰۸۳۴

به گزارش مهر، حسن ایزانلو با اشاره به خشکسالی طی سال‌های اخیر در استان افزود: متاسفانه خشکسالی بشدت روی منابع تامین آب روستایی تاثیر گذاشته و تامین آب برخی از روستاهای استان را با مشکل مواجه کرده است.وی بیان کرد: امیدواریم بتوانیم با رساندن آب سرشاخه‌های دز به روستاها این مشکلات را به حداقل برسانیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان قم تلاش وزارت نیرو در رساندن آب شیرین و گوارای سرشاخه‌های دز به قم را مورد توجه قرار داد و گفت: خوشبختانه بخش عظیمی از مشکلات آب قم از نظر کمی و کیفی با اجرای این پروژه برطرف شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها