به گزارش مهر، فرماندار مهران صبح سه شنبه در حاشیه بازدید استاندار ایلام از مرز مهران گفت: این میزان تردد مسافر نسبت به سال 88 چهار درصد رشد داشته است.
ولی الله حیاتی افزود: از این میزان گردشگر و مسافر 70 درصد تبعه کشور جمهوری اسلامی ایران و 30 درصد از اتباع کشورهای هند ، پاکستان ، افغانستان و کشورهای حوزه خلیج فارس بوده اند.
فرماندار مهران تصریح کرد: در سال گذشته نیز بیش از812 میلیون تن کالا به ارزش 635 میلیون دلار از این مرز صادر شده است.
این مسئول انواع مصنوعات پلاستیکی و فلزی ، محصولات ایران خودرو ، سایپا دیزل و میوه و تره بار را از جمله اقلام صادراتی از مرز بین المللی مهران به مقصد کشور عراق اعلام کرد.
حیاتی با بیان اینکه از ابتدای سال جاری صادرات میوه و تره در مرز مهران از رشد مناسبی برخوردار بوده است، گفت: محدویت های گذشته اعمال نخواهد شد و بازرگانان و تجار باید فعالیت های خود را در این مرز گسترش دهند.
مرز بین المللی و تجاری مهران یکی از کانون های تردد روزانه بیش از شش هزار نفر زائر به عتبات عالیات و حدود 700 دستگاه کامیون حامل کالاهای ایرانی به کشور همسایه عراق است.
مرز بین المللی مهران رتبه نخست تردد زائران را در مرز های زمینی در سال 1389 به خود اختصاص داد.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....