برای انجام سه مسابقه دوستانه

تیم فوتسال برزیل به ایران می‌آید

تیم ملی فوتسال برزیل بامداد فردا وارد ایران می‌شوند تا روزهای چهارم ، پنجم و هفتم اسفند سه مسابقه دوستانه در اصفهان برگزار کنند.
کد خبر: ۳۸۶۶۷۸

به گزارش فارس، تیم ملی فوتسال برزیل قرار است روزهای چهار و هفت اسفند در سالن پیروزی اصفهان رودرروی شاگردان حسین شمس قرار گیرد و یک مسابقه دوستانه دیگر نیز روز پنج اسفند برابر تیم منتخب باشگاه‌های اصفهان برگزار کند.

این تیم بامداد فردا با 16 بازیکن وارد ایران می‌شود و به صورت زمینی راهی اصفهان خواهد شد.

برزیلی‌ها در این رقابت‌ها بازیکنان شاخصی چون تیاگو (دروازه بان)، رافائل، باتیستا، داسیلوا و... را در اختیار دارند اما نامی از فالکائو در بین نفرات‌شان دیده نمی‌شود.

همچنین گرلو بازیکن برزیلی گیتی‌پسند نیز همراه با تیم کشورش رودرروش تیم ملی فوتسال ایران قرار خواهد گرفت.

این در حالی است که تیم‌های ملی و منتخب باشگاهی اصفهان از روز گذشته تمرینات‌شان را برای مصاف با برزیل در اصفهان آغاز کرده‌اند.

تیم ملی فوتسال ایران امروز صبح و بعدازظهر در سالن خرداد و تیم منتخب نیز در سالن گل‌نرگس تمرین می‌کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها