پزشکان در یک مطالعه جدید تاکید کردند که گنجاندن مقدار کافی فیبر خوراکی در رژیم غذایی روزانه می‌تواند طول عمر شما را افزایش دهد. به گزارش ایسنا، پزشکان انستیتو ملی سرطان در آمریکا می‌گویند، رژیم غذایی سرشار از فیبر خوراکی خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی ـ تنفسی و سایر بیماری‌ها را تا 22 درصد کاهش می‌دهد. برای دریافت مقدار کافی فیبر به طور روزانه متخصصان توصیه می‌کنند که حداقل 4‌/‌5 فنجان میوه و سبزیجات در روز مصرف کنید. برخی از سبزی‌ها و میوه‌هایی که حاوی مقادیر بیشتری فیبر خوراکی هستند شامل سیب، پرتقال، توت‌ها و گلابی، کلم بروکلی، هویج، لوبیا و نخود سبز هستند. همچنین می‌توانید از غلات سبوس‌دار مانند نان جو سبوس‌دار یا گندم سبوس‌دار به جای نوع تهیه شده از آرد سفید و بدون سبوس و از برنج قهوه‌ای سبوس‌دار به جای برنج سفید استفاده کنید.
کد خبر: ۳۸۶۵۳۱

مهم‌ترین منابع فیبر محلول شامل باقلاها از جمله نخود‌فرنگی، لوبیای سویا و جوی دوسر هستند.

از منابع مهم فیبر نامحلول غلات سبوس‌دار، پوسته ذرت، پوست سیب زمینی، لوبیا سبز، پوسته گوجه فرنگی و مغز دانه‌های گیاهی هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها