کشف فسیل باستانی دایناسور

کشف فسیل باستانی دایناسوری ناشناخته که تنها یک انگشت روی هر یک از پاهای خود داشت، اطلاعات تازه‌ای از روند تکاملی دایناسورها را در اختیار دانشمندان قرار داد. این گونه جدید و ناشناخته که مونوداکتیل تروپود نام دارد، چندی پیش در منطقه خود مختار مغولستان داخلی در چین کشف شده بود.
کد خبر: ۳۸۳۷۸۶

تروپودها گونه‌ای از کارنیوروس‌های اولیه هستند که شامل دایناسورهایی از خانواده تی رکس و ولیسراپتور می‌شدند. این گونه از موجودات باله‌های جلویی کوتاهی داشتند و به وسیله 2 پای خود راه می‌رفتند و بعدها به پرندگان مدرن تبدیل شدند. به گفته دیرینه‌شناسان، فسیل این دایناسور در منطقه‌ای کشف شد که بین 75تا 84 میلیون سال قدمت داشته و یکی از غنی‌ترین مناطق برخوردار از فسیل‌ دایناسورهاست. از جمله بخش‌های کشف شده از این فسیل می‌توان به قسمتی از اسکلت وی همچون استخوان‌های ستون مهره‌ها، دست‌ها و همچنین پاهای آن اشاره کرد.

دانشمندان با ابراز این که تروپودها در هر یک از پاهای خود 3 چنگال داشته‌اند، کشف این گونه جدید را در بررسی تکامل دایناسورها حائز اهمیت بسیار دانستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها