حسن امامی رضوی در گفت و گو با ایرنا افزود: این بیمارستان ها بیشتر در شهرستان ها قرار دارند و به تدریج با تامین نیروی انسانی ، فعالیت خود را بطور رسمی آغاز می کنند.
وی ، بیمارستان های قزوین ، شهرکرد ، بوشهر ، بندرعباس ، کرمانشاه و تبریز را از جمله بیمارستان های جدیدی برشمرد که در دهه فجر بطور رسمی افتتاح می شوند.
امامی رضوی گفت: بهره برداری از این بیمارستان های جدید با هدف اجرای عدالت در برخورداری تمام مردم کشور از خدمات درمانی و گسترش سطح خدمات درمانی ، انجام می شود.
معاون درمان وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: اکنون وزارت بهداشت یک هزار بیمارستان در سطح کشور به صورت فعال و ملکی دارد.
امامی رضوی یادآور شد: در کنار این بیمارستان ها، مراکز خدمات درمانی که خدمات گوناگون از جمله خدمات اورژانسی ارایه می دهند نیز فعالیت می کنند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم