محدودیت های ترافیکی آخر هفته اعلام شد

پلیس راه راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی در اطلاعیه ای محدودیت های ترافیکی روزهای آخر هفته را اعلام کرد.
کد خبر: ۳۷۱۵۶۱

به گزارش ایرنا ، در این اطلاعیه آمده است : رفت و آمد موتورسیکلت از ساعت 12 روز پنج شنبه 18 آذر ماه تا ساعت 23 روز جمعه 9آذر ماه 89 از محورهای کرج - چالوس ، هراز - فیروزکوه ، قروین - رشت ، ساوه همدان و تهران سمنان - مشهد و مسیر بازگشت ممنوع است.

در این اطلاعیه تردد انواع تریلر و کامیون از محور کرج - چالوس همچون روزهای گذشته ممنوع اعلام شده است.

همچنین رفت و آمد انواع وسایل نقلیه از ساعت 13و 30 تا 22 و 30 دقیقه روز جمعه 19 آذر ماه سال جاری از کرج به سمت مرزن آباد ممنوع بوده و تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت 16 تا 22و 30 دقیقه از 15 کیلومتری بالای مرزن آباد به سمت کرج به صورت یکطرفه خواهد بود.

بر اساس اطلاع رسانی صورت گرفته تردد تمامی تریلر ها از محور هراز همچنان ممنوع است.

رفت و آمد تمامی کامیون ها به استثنای حاملین مواد سوختی و فاسد شدنی از ساعت 12 تا 22 روز پنج شنبه 18 آذر و ساعت شش بامداد تا ساعت 22 روز جمعه از محور هراز ممنوع است.

بنابر اعلام پلیس راهور ناجا، همچنین تردد تمامی تریلر ها به استثنای حاملین مواد سوختی و فاسد شدنی در محور دماوند از ساعت 12 تا 22 روز پنجشنبه و شش بامداد تا 22 روز جمعه از تهران به قائم شهر و برعکس ممنوع خواهد بود.

در محور ساوه به همدان نیز رفت و آمد تریلرها و کامیون ها به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسد شدنی از ساعت 12 تا 22 روز پنجشنبه و شش بامداد تا 22 روز جمعه ممنوع است.

همچنین تردد تمامی تریلرها و کامیون ها به استثنای حاملین مواد سوختی و فاسد شدنی از ساعت 15 تا 20 روز های پنجشنبه و جمعه از محور زاهدان به زابل و برعکس ممنوع خواهد بود.

بنابر اعلام پلیس راهور ناجا، مرکز کنترل ترافیک پلیس راه ناجا با شماره تلفن 88255555 (10 خط) به طور شبانه روزی پاسخگوی وضعیت راه های کشور و امدادرسانی احتمالی به هموطنان است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها