قیمت بلیت هواپیما دوباره گران می‌شود

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد: تا زمانی که هیچ تغییری در نرخ سوخت هواپیما ایجاد نشود، قیمت بلیت هواپیما گران نمی‌شود، اما با اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها از چند روز آینده و افزایش قیمت سوخت، قیمت بلیت هواپیما نیز به همان نسبت افزایش خواهد ‌یافت. رضا نخجوانی ‌در گفت‌وگو با ایسنا، در پاسخ به این‌که آیا با اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها و آزادسازی نرخ سوخت، قیمت بلیت هواپیما مجددا افزایش می‌یابد، گفت: افزایش 30 درصدی قیمت بلیت به منظور جبران عقب‌ماندگی صنعت با قیمت‌های واقعی روز بوده و اگر هیچ تغییری در نرخ سوخت هواپیما ایجاد نشود، همین مبلغ افزایشی 30 درصدی قیمت بلیت باقی خواهد ماند؛ در غیر این صورت به نسبت حذف یارانه از سوخت این صنعت، قیمت بلیت نیز مجددا افزایش می‌یابد.
کد خبر: ۳۶۰۱۷۲

نخجوانی گفت: پیشنهاد ما به مسوولان و دست‌اندرکاران برنامه‌های کلان اقتصاد کشور، آزادسازی کامل صنعت هوایی است. با توجه به این‌که سوخت صنعت هوایی مشمول یارانه می‌شود و نمی‌دانیم نرخ سود قرار است به چه قیمتی تامین شود، هرگونه تغییر و افزایش نرخ فاکتورهای این صنعت قیمت بلیت نیز افزایش می‌یابد.

وی افزود: در حال حاضر قیمت سوخت هواپیما برای شرکت‌های خارجی حدود 800 تومان و شرکت‌های هواپیمایی ایرانی 130 تا 140 تومان است که این میزان تفاوت، ‌به عنوان یارانه دولت به صنعت هوایی است که هرچقدر این یارانه حذف شود قیمت بلیت نیز تغییر خواهد کرد.

معاون وزیر راه وترابری گفت: اگر قیمت سوخت دو برابر افزایش یابد به همین نسبت تاثیر آن در نرخ فعلی هواپیما اعمال خواهد شد و کسانی که دست‌اندرکار اعلام نرخ سوخت هستند باید این تفاوت قیمت را در نرخ جدید هواپیما اعمال کنند.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری اظهار کرد: پیشنهاد ما این است که نرخ سوخت و نرخ بلیت هواپیما صد درصد آزاد شود و تکالیف غیراقتصادی از دوش شرکت‌های هواپیمایی برداشته شود و شرکت‌های هواپیمایی را مجبور به پرواز در مسیرهایی غیراقتصادی نکنند.

وی تاکید کرد: بازار باید تعیین‌کننده قیمت‌ها باشد و شرکت‌های هواپیمایی آزادانه و براساس کشش تقاضا فعالیت و برنامه‌های پروازی برقرار کنند و دولت نقش کنترلی داشته باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها