در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
سید رحمت الله پریچهر در گفتگو با مهر با اشاره به صادرات میوه ایران به بازارهای جهانی گفت: در سال 88 صادرات میوه ایران به حدود 2 میلیارد دلار رسید که پسته سهم بالایی از این صادرات را به خود اختصاص داد.
مدیر کل دفتر امور میوه وزارت جهاد کشاوزی بیان داشت: میوه ایران با توجه به کیفیت بالا هر ساله به بازارهای جهانی بویژه اتحادیه اروپا و دیگر کشورهای منطقه صادر می شود.
وی تولید میوه درکشور را بالاتر از متوسط جهانی تولید آن عنوان کرد و گفت: سرانه تولید میوه در ایران بیش از 200 کیلوگرم است در حالیکه این رقم در دنیا به 90 کیلوگرم می رسد.
پریچهر با اشاره به وجود پتانسیل های بالا در این بخش اضافه کرد: در حال حاضر در کشور بیش از 15 میلیون تن میوه تولید می شود که این رقم پتانسیل بالایی برای توسعه صادرات به شمار می رود که می توان با افزایش کیفیت میوه ها و بسته بندی مناسب سهم زیادی از بازار های جهانی را به دست آورد.
وی افزود: باید با توسعه سرمایه گذاری در این بخش بازارهای جدید صادراتی را برای تولیدات ایرانی فراهم کرد.
مدیرکل امور میوه وزارت جهاد کشاورزی با تاکید بر تدوین استانداردهای بین المللی برای صادرات بیان داشت: با توجه به اینکه میوه ایرانی عطر و طعم خوبی دارد با رعایت استانداردها می توان با افزایش صادرات سهم بیشتری از بازارهای جهانی را از آن خود کرد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: