قمی‌ها نان سبوسدار می‌خورند

معاون برنامه‌ریزی استاندار قم گفت: سیاست شورای آرد و نان استان، عرضه نان با گندم کامل است. به گزارش ایسنا، سیدرضا دهنا افزود: هدف‌گذاری مسوولان استانی در شورای سیاست‌گذاری گندم، آرد و نان در سال 89 حرکت به سمت عرضه نان با گندم کامل در سطح استان است‌. بی‌شک باید تلاش شود تا نان به صورت سبوسدار عرضه شود. در جهت نیل به این مهم، قم به عنوان استان پیشتاز، با هم‌اندیشی مسوولان استانی هماهنگی‌های لازم و اقدامات عاجلی را در خصوص افزایش میزان سبوس در آرد فعلی مورد استفاده نانوایی‌های سطح استان انجام داده است.
کد خبر: ۳۳۲۷۹۸

وی خاطرنشان کرد:‌متأسفانه در حال حاضر به دلیل توجه بیشتر به کیفیت ظاهری نان، سبوس کمتری در نان استفاده می‌شود که این امر به کاهش ارزش غذایی نان منجر شده است. بر اساس هدف گذاری‌های شورای آرد و نان استان به تمامی نانوایی‌های سنگکی در سطح استان، سبوس بیشتری تحویل داده خواهد شد .

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها