سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
وی خاطرنشان کرد:متأسفانه در حال حاضر به دلیل توجه بیشتر به کیفیت ظاهری نان، سبوس کمتری در نان استفاده میشود که این امر به کاهش ارزش غذایی نان منجر شده است. بر اساس هدف گذاریهای شورای آرد و نان استان به تمامی نانواییهای سنگکی در سطح استان، سبوس بیشتری تحویل داده خواهد شد .
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد