توسط نرم افزارهای رایانه‌ای

اسپانیا قهرمان جام جهانی می‌شود

طبق شبیه سازی صورت گرفته توسط نرم افزارهای رایانه‌ای ، تیم ملی اسپانیا در دیدار پایانی جام جهانی با گل داوید ویا در دقیقه 61 ، برزیل را شکست خواهد داد.
کد خبر: ۳۳۲۰۹۱

به گزارش ایسنا ، یک شرکت رایانه‌ای با نرم‌افزار شبیه سازی توجه علاقمندان به فوتبال را به خود جلب کرده است.

مت پریور، طراح شرکت EA SPORT در مصاحبه تلفنی گفت: از این طرح استقبال بسیار خوبی شد. داده‌های مربوط به تیم های حاضر در جام‌جهانی از نقاط مختلف دنیا جمع‌آوری شده و بیش از 40 مورد از اطلاعات فنی مربوط به هر بازیکن مانند سرعت، شوت زنی، قدرت بدنی و... در سیستم ذخیره شده است.

پریور درباره میزان سلیقه‌ای بودن این برنامه گفت: با توجه به این که داده‌ها از نقاط مختلف دنیا جمع‌آوری شده اند فکر می کنم تا حد زیادی به واقعیت نزدیک باشد.

بازی های جام جهانی توسط این بازی رایانه ای شبیه سازی شد و در پایان تیم ملی فوتبال اسپانیا در دیدار پایانی با تک گل داوید ویا تیم برزیل را شکست داد و به مقام قهرمانی رسید.

جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی روز 11 ژوئن در آفریقای جنوبی آغاز خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها