آغاز فصل جدید کاوش‌ها در تپه هگمتانه

رئیس سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان گفت: با تملک اراضی و آزاد سازی حریم تپه هگمتانه، فصل جدید کاوش در این تپه آغاز می شود.
کد خبر: ۳۲۹۱۸۴

اسدالله بیات در گفتگو با مهر در همدان با اشاره به اینکه هنوز قسمتهایی از محوطه باستانی هگمتانه کاوش نشده است، گفت: درصدد تملک اراضی برای ادامه کاوشها هستیم.

بیات با بیان اینکه برای ایجاد سالن و سایت موزه بر روی آثار مکشوفه و آثار باستانی در قسمتی از تپه اقدامات اولیه انجام شده است، اظهار داشت: در حال حاضر برای احداث سالن موزه مشکلاتی وجود دارد.

بیات عنوان کرد: ساماندهی موزه هگمتانه، کفسازی، اصلاح ویترینها، چیدمان جدید موزه، ایجاد سیستم برق اضطراری و توسعه تأسیسات جانبی موزه، ساماندهی حفاظت کنندگان از موزه و تهیه لباس فرم و فعال بودن کارگاه مرمت اشیا فرهنگی از اقدامات انجام شده در این محوطه تاریخی باستانی است.

وی افزود: اجرای سیستم پوشش مناسب و حفاظتی لازم از آثار مکشوفه در اطراف میراث هگمتانه در سال جاری اجرا خواهد شد و محوطه سازی و ایجاد فضای مناسب در قسمتهایی که کاوش به پایان رسیده نیز مد نظر است.

بیات خاطرنشان کرد: ادامه تملک ساختمان های واقع در عرصه و ساماندهی و خاکبرداری عرصه مربوط به ساختمان ها نیز در دستور کار قرار دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها