112 کشته و 200 مجروح در انفجارهای بغداد

بغداد باز هم به خون نشست

گروه بین‌الملل: شورای ریاست‌جمهوری عراق در حالی روز گذشته 6 مارس (15 اسفند) را زمان برگزاری انتخابات پارلمانی این کشور اعلام کرد که ساعاتی پس از انتشار بیانیه این نهاد انفجارهایی مهیب، بغداد پایتخت این کشور را لرزاند. به گزارش خبرگزاری رویترز، دفتر جلال طالبانی، رئیس‌جمهور عراق دیروز با انتشار یبانیه‌ای اعلام کرد شورای ریاست جمهوری عراق 6 مارس را زمان برگزاری انتخابات پارلمانی تعیین کرده است تا اختلافات 3 ماهه بر سر برگزاری انتخابات به نقطه پایانی خود برسد.
کد خبر: ۲۹۹۲۲۷

شورای ریاست‌جمهوری عراق که متشکل از جلال طالبانی، رئیس‌جمهور و دو تن از معاونانش است دیروز طی نشستی مشترک با کمیته عالی مستقل انتخابات و هیات سازمان ملل متحد در این کشور زمان نهایی برگزاری انتخابات پارلمانی را تعیین کرد.

تاخیرهای بوجود آمده در تصویب قانون انتخابات عراق بر زمان برگزاری انتخابات که پیش‌تر قرار بود 16 ژانویه 2010 برگزار شود، تاثیر گذاشت. سازمان ملل نیز پیش از این از عراق خواسته بود که هرچه زودتر تاریخ برگزاری انتخابات این کشور را اعلام کند.

اگرچه تصویب نهایی قانون انتخابات طی روز یکشنبه امیدها به حل بحران انتخابات را قوت بخشید لیکن انفجارهای پیاپی و شدید در بغداد نگرانی را به جامعه عراق بازگرداند.

انفجارهای مهیب

پلیس عراق و منابع وزارت بهداشت این کشور آخرین آمار کشته‌ها و زخمی‌های سلسله انفجارهای دیروز (سه‌شنبه) در بغداد را 309 تن اعلام کردند.

اگرچه در ساعات اولیه پس از وقوع انفجارهای دیروز تعداد کشته‌ها حدود 100 نفر و شمار مجروحان 180 نفر اعلام شد اما با جمع‌آوری اطلاعات بیمارستانی این اعداد و ارقام تغییر کرد. آخرین آمار سلسله انفجارهای بغداد که بعضا ساختمان‌های دولتی را هدف قرار داده بود با درگذشت برخی مجروحان به 112 تن کشته و 197 تن زخمی رسید.

یکی از این انفجارها در نزدیکی وزارت کار و امور اجتماعی عراق روی داد و حمله انتحاری دیگر یک خودروی گشتی پلیس را در نزدیکی مرکز تکنولوژیکی در منطقه الدوره هدف قرار داد.

فشار بر فرماندهان امنیتی

ایاد السامرایی، رئیس پارلمان عراق با وقوع این انفجارها خواستار احضار فرماندهان امنیتی در خصوص ناامنی‌های اخیر و ادای توضیح آنان در این رابطه شد.سامرایی خاطرنشان کرد: پارلمان هر گونه ناامنی و کوتاهی در انجام مسوولیت‌های امنیتی از سوی سازمان‌های دولتی را مورد بررسی قرار خواهد داد. او احضار مسوولان امنیتی بغداد را ضرورتی اجتناب‌ناپذیر خواند.

پیش‌تر در سال جاری میلادی 3 انفجار خونین در روزهای 24 آوریل 2009 (پنجشنبه خونین)، 19 اوت 2009 (چهارشنبه خونین) و 25 اکتبر 2009 (یکشنبه خونین) درعراق روی داده و صدها کشته وزخمی بر جای گذاشته بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها