ازحقوق شهروندی تا حدود شهروندی

پایین بودن سرعت اینترنت ارزان در کشور ما بر هیچ‌کس پوشیده نیست. این‌که اینترنت پرسرعت 1مگابیت را تنها بتوان با قیمت نزدیک به 400هزار تومان در ماه، آن هم فقط برای شخصیت‌های حقوقی تهیه کرد، مصداق فراهم‌آوری اینترنت پرسرعت برای آحاد جامعه نیست. این‌که مشکل از کجاست و چرا قیمت‌ها کاهش نمی‌یابند و چرا حتی در گسترش اینترنت هم ضعف داریم؛ مشخص نیست. ‌‌البته وزیر ارتباطات سرعت فعلی پهنای باند اینترنت را برای کاربران خانگی کافی می‌داند و گفته‌است: «اگر پهنای باند اینترنت با سرعت 128کیلوبیت بر ثانیه با کیفیت بالا در اختیار کاربران خانگی قرار گیرد، مشکلی در این رابطه وجود نخواهد داشت.»
کد خبر: ۲۹۷۵۰۴

به گزارش موبنا، رضا تقی‌پور در مراسم افتتاحیه دهمین نمایشگاه صنایع مخابراتی و اطلاع رسانی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: «وزارت ارتباطات به‌دنبال ارائه پهنای باند با کیفیت مناسب به کاربران است.»

او با بیان این‌که نمایشگاه تله‌کام بزرگ‌ترین رویداد در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات است، گفت: «نمایشگاه تله‌کام نسبت به سال گذشته از نظر عرضه فناوری‌های جدید و شرکت‌های حاضر در این حوزه، تفاوت چشمگیری را در کیفیت شاهد است که از این رویداد شرکت‌های داخلی می‌توانند در عرضه محصولات استفاده ببرند.»

این در حالی است که وزیر صنعت اسپانیا به شهروندانش قول داده است که از ابتدای سال 2011 به تمامی شهروندان، صرف‌نظر از محل زندگی و شرایط زندگی آن‌ها، اینترنت با حداقل سرعت 1مگابیت داده می‌شود. به‌گزارش وب‌سایت ‌pcmag‌، در اسپانیا از ابتدای سال 2011، داشتن اینترنت حداقل 1مگابیت «حق شهروندی» محسوب می‌شود. اسپانیا بعد از فنلاند دومین کشوری است که چنین حقی را برای شهروندان خود قائل شده است.

هرچند که این تعیین حد برای کاربران خانگی، منطقی است و ایرادی ندارد، اما این‌که این پهنای باند را بخواهیم آن را کافی فرض کنیم، مشابه آن گفته بیل گیتس می‌شود که زمانی گفته بود: «640کیلوبایت حافظه برای همه کافی است!»

محمدرضا قربانی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها