با کسب مدال طلا در دانمارک

تقوی، ستاره تازه کشتی جهان

گروه ورزش: گفته بود که طلای کشتی جهان را نشانه رفته است تا با کسب این‌مدال خوش‌رنگ برای المپیک لندن دورخیز مناسبی کرده باشد. مهدی تقوی، این جوان رعنا و دلاور مازنی تیم ملی کشتی آزاد در جهانی دانمارک چون ببر غرید تا با مبارزه‌های زیبای خود، خاطرات کشتی‌های امامعلی حبیبی را در اذهان کشتی دوستان زنده کند (البته از نوع 2009اش را). او بدون این‌که طی 5 مبارزه خود امتیازی به رقبا بدهد، همه را مبهوت تکنیک برتر و ایرانی کشتی خود کرد تا پس از 3 سال اردوی کشتی آزاد ایران طلایی شود. کشتی‌های جسورانه تقوی جوان باعث شد تا حتی هیات رئیسه پیر و پا به سن گذاشته فیلا به احترام وی ایستاده و او را مورد تشویق قرار دهند.
کد خبر: ۲۸۲۵۴۱

تقوی که حتی این شایستگی را داشت که در صورت هدایت خوب و اصولی از میدان المپیک پکن نیز با مدال به میهن بازگردد، پس از کسب این مدال ارزشمند گفت: برای کسب این عنوان، 9 ماه بی‌وقفه زحمت کشیدم و امروز خوشحالم که توانستم مزد زحمات چندین ساله خود و مربیانم را بگیرم.

ستاره تازه کشتی آزاد ایران که 2 طلای جوانان جهان را نیز در کارنامه‌اش دارد، معتقد است که مسابقات جهانی دانمارک برایش شروع تازه‌ای در کشتی است و یقینا این مدال، مسوولیتش را دوچندان می‌کند تا با انجام تمرینات بیشتر و برنامه‌ریزی لازم، باز هم در مسیر مدال‌آوری برای کشتی و ورزش ایران به جلو حرکت کند. تقوی تاکید دارد که هیچ‌گاه به تک‌مدال قانع نخواهد شد.

پیروزی معصومی، شکست میرزایی و محمدی

اما در روز دوم رقابت‌های جهانی دانمارک، فردین معصومی، کاپیتان تیم ملی کشتی آزاد در سنگین‌وزن با برد کار خود را آغاز کرد. حریف او در دور اول کسی نبود جز الکسی مودبادزه گرجستانی و بلندقامت که در مقابل اشتهای بسیار کشتی‌گیر گیلک ایران برای پیروزی تن به شکست داد تا فردین با این برد، تازه روی دور بیفتد. او در دور دوم نیز در 2 تایم رجب کارا از ترکیه را شکست داد و سپس با پیروزی بر کشتی‌گیران کانادا و آمریکا راهی فینال شد تابر سر کسب طلا‌ با بلا‌ل ما خوف روس مبارزه کند .

سیدمراد محمدی در 60 کیلو پس از آن که در دور نخست و در 2 تایم حریف مولداوی خود را با شکست بدرقه کرد، در مقابل بسیک کودوخف روس و دارنده مدال برنز المپیک پکن در وزن 55 که به یک وزن بالاتر صعود کرده است، تن به شکستی دور از انتظار داد تا مشخص شود که مراد به صورت نیم‌بند خود را مهیای حضور در جهانی دانمارک کرده است. البته شانس با محمدی یار بود که حریف روس به فینال راه یافت تا او در گروه بازنده ها ، بخت خود را برای مدال برنز بیازماید.

به دنبال شکست محمدی که شوکی بزرگ برای کشتی آزاد ایران بود، جمال میرزایی نیز در دیداری پر انتقاد و تحلیل رفته به حریف کوبایی باخت تا با توجه به شکست این حریف در دور بعد از گردونه رقابت ها حذف شود.

ابراهیمی پنجم شد، رحیمی دهم

سعید ابراهیمی در مبارزه برسر مدال برنز وزن 96 کیلو در 2 تایم مغلوب گئورگی گودچلیدزه از گرجستان شد تا مانند المپیک پکن از این حریف کهنه‌کار زخم خورده و به مقام پنجم بسنده کند. حسن رحیمی نیز که با شکست از کشتی‌گیر بلاروس از گردونه رقابت‌ها بازمانده بود، در رتبه دهم وزن 55 کیلو قرار گرفت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها