در دو روز گذشته رخ داد

وقوع 209 فقره تصادفات جاده‌ای

سرهنگ حسین علیشاهی رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راه کشور گفت: در حوادث رانندگی دو روز گذشته ، 56 نفر جان باختند و 275 نفر نیز زخمی شدند.
کد خبر: ۲۷۹۶۰۴

به گزارش واحد مرکزی خبر ، رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راه کشور با بیان این که در این مدت، 209 فقره تصادف جاده‌ ای روی داده است، افزود: از این تعداد، 73 مورد واژگونی خودرو بوده است.

وی گفت: روز 5 شنبه بر اثر واژگونی یک دستگاه کامیونت از پلی در محور «بستان آباد» آذربایجان شرقی، 16 تبعه پاکستانی جان باختند و 16 نفر زخمی شدند.

سرهنگ علیشاهی افزود: این تبعه های غیرمجاز با بارنامه حمل گوجه فرنگی و با کامیونت مسقف، از کرج به مقصد سلماس در حرکت بودند.

رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راه کشور گفت: روز گذشته نیز در اثر انحراف به چپ یک دستگاه پژو پارس و برخورد آن با یک دستگاه تریلی در محور پارس‌آباد - سربند، 6 نفر جان خود را از دست دادند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها