هفته پنجم لیگ را تیم‌های بحران‌زده‌ شروع می‌کنند

به دنبال اولین 3 امتیاز فصل

گروه ورزش - رضا پورعالی: در حالی‌که تیم ملی خود را آماده پرواز به تاشکند و بازی با تیم ملی ازبکستان می‌کند، هفته پنجم لیگ برتر، از فردا با بازی تیم‌هایی که ملی‌پوش ندارند، آغاز خواهد شد. از بد ماجرا تیم‌هایی که در تیم ملی نماینده ندارند در جدول رده‌بندی هم حال و روز خوشی ندارند. از آن‌جمله می‌توان به 4 تیم قعر جدولی اشاره کرد که تاکنون طعم پیروزی را نچشیده‌اند و همچنان در حسرت کسب اولین 3 امتیاز فصل هستند.
کد خبر: ۲۷۸۰۸۳

هفته پنجم لیگ برتر، فردا با بازی 3 تیم بدون برد آغاز می‌شود و این خود نشانگر حساسیت‌های بالای این بازی‌هاست، چون به نوعی باید شاهد تقابل و تلاش مربیانی باشیم که برای نجات خود و تیمشان از شرایط بحرانی موجود، محکوم به برد هستند.

فرداشب شاهین بوشهر در ورزشگاه شهید بهشتی این شهر میزبان ابومسلم است. مصاف میزبانی که 3 بازی قبلی‌اش را واگذار کرده با مهمانی که از 2 بازی قبلی‌اش هیچ امتیازی کسب نکرده می‌تواند جذابیت‌های زیادی داشته باشد. امتیازاتی که این دو تیم در 4 بازی شروع فصل خود گرفته‌اند، مجموعا به 3 می‌رسد. همین موضوع انگیزه زیادی را برای این تیم‌ها ایجاد کرده تا با کسب اولین 3 امتیاز، خود را از قعر جدول جدا کنند. حمید کللی‌فر، سرمربی شاهین با پراهمیت تلقی کردن بازی فردا گفت: «مسوولان تیم شاهین به دلیل نتایج هفته‌های گذشته هشداری به من نداده‌اند، اما ما در این بازی محکوم به برد هستیم و به خودم و بازیکنان تیم اولتیماتوم داده‌ام.»

فشارها برای برکناری او در هفته سوم که شاهین در بوشهر 4 گل از تراکتورسازی خورد، افزایش یافت اما بازی خوب این تیم مقابل استیل‌آذین، هر چند با باخت 2 بر یک همراه شد، مسوولان شاهین را مجاب کرد که فرصت بیشتری برای سرمربی تیمشان قائل باشند. با وجود این صبر فوتبالدوستان بوشهری محدود است و همین می‌تواند برای بازیکنان این تیم استرس‌زا باشد. کللی‌فر درباره واکنش مردم بوشهر نسبت به نتایج این تیم گفت: «بوشهر مردم فوتبالدوستی دارد. آنها از شکست‌های شاهین بسیار ناراحت شده و با پیروزی‌هایش با تمام وجود خوشحالی می‌کنند. طبیعی است که از این وضعیت راضی نیستند، اما خوشحالم که شرایط تیمشان را با توجه به حضور تازه در لیگ برتر، درک می‌کنند. به آنها می‌گویم که کادر فنی و بازیکنان شاهین بی‌وقفه تلاش می‌کنند که از این شرایط خارج شده و آینده موفقی داشته باشند.»

در نقطه مقابل کللی‌فر، ناصر پورمهدی قرار دارد که تیمش به‌رغم انجام بازی‌های خوب، در 2 بازی گذشته نتیجه را واگذار کرده است. سرمربی ابومسلم بدون توجه به شرایط کنونی شاهین، به «جام‌جم» گفت: «برای ما بازی سخت و آسان معنی ندارد چون در هر بازی برای کسب 3 امتیاز به میدان می‌رویم. در بازی فردا شب هم با توجه به شناختی که از شاهین داریم فقط به دنبال کسب پیروزی در بوشهر هستیم.»

در این میان پورمهدی باید امیدوار باشد که داوری به ضررشان نباشد؛ چراکه آنها دلیل باخت به صبا و ذوب‌آهن را ناداوری می‌دانند و بابت این مساله شکوائیه‌ای را به فدراسیون فوتبال ارسال کرده‌اند. پورمهدی ضمن تایید این موضوع، در مورد حاشیه امنیت او و دستیارانش در تیم ابومسلم گفت: «بنده به دنبال ایجاد یک رنسانس فنی در ابومسلم هستم. خوشبختانه شکل بازی ابومسلم هم با توجه به جدایی 14 بازیکن فصل گذشته، مورد رضایت مدیریت و کارشناسان فوتبالی مشهد قرار دارد و ما امیدواریم با کسب اولین پیروزی به آنچه تاکنون استحقاقش را داشته‌ایم برسیم.»

همزمان با این بازی، پاس در همدان میزبان استقلال اهواز است. سبزها که با مربیگری علیرضا منصوریان، سخت‌‌ترین روزهای تاریخ حیاتشان را به‌واسطه قعرنشینی در جدول لیگ سپری می‌کنند، اگر از این بازی خانگی هم دست خالی بمانند باید منتظر تغییر و تحولات اساسی باشند. با وجود این منصور پورحیدری، به عنوان سرپرست و مدیر فنی پاس، شرایط این تیم را خوب و تنها مشکل را ناکامی در کسب نتیجه می‌داند: «برای موفقیت در زمینه کسب نتیجه، نیاز به زمان داریم تا ما بزرگ‌ترها بتوانیم تفکر حرفه‌ای را به بازیکنان یاد داده و تجارب خود را در اختیارآنان قرار دهیم.»

پورحیدری که با سایت باشگاه پاس صحبت می‌کرد، در مورد بازی فردای تیمش نیز گفت: «بدون تعصب می‌گویم با بازی‌هایی که از پاس شاهد بوده‌ام، تردیدی در برد پاس ندارم. ما در صورت حفظ آرامش و داشتن تمرکز کافی براحتی می‌توانیم حریف اهوازی خود را شکست دهیم.»

سایر بازی‌های هفته پنجم روز دوشنبه و پس از بازگشت تیم ملی از ازبکستان برگزار می‌شود. در زیر برنامه بازی‌های این هفته را مرور می‌کنیم:

جمعه 13 شهریور

شاهین بوشهر - ابومسلم، داور: احمد صالحی

پاس - استقلال اهواز، داور: سعید بخشی‌زاده

دوشنبه 16 شهریور

ذوب‌آهن - پرسپولیس، داور: محمد رضا فغانی

پیکان - تراکتور سازی، داور: محمدرضا اکبریان

راه‌آهن - استیل‌آذین، داور: غلامرضا جباری

مقاومت سپاسی - ملوان، داور: سید مهدی سید علی

فولاد - سپاهان، داور: نوید مظفری

صبا - مس، داور: هدایت ممبینی

استقلال - سایپا، داور: مسعود مرادی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها