در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش خبرنگار مهر، عادل نژاد سلیم امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه احتمالا هفته آینده با حضور رئیس جمهور فاز دوم پتروشیمی زاگرس افتتاح می شود، اظهار داشت: فاز اول این واحد پتروشیمی دو سال قبل با ظرفیت تولید یک میلیون و 650 هزار تن متانول به بهره برداری رسیده بود.
مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان اینکه فاز دوم پتروشیمی زاگرس یک ماه قبل به تولید رسیده است، بیان کرد: ظرفیت این فاز نیز یک میلیون و 650 هزار تن در سال است.
به گفته نژاد سلیم تاکنون 50 هزار تن از متانول تولید شده در پتروشیمی زاگرس 2 به خارج از کشور صادر شده است.
وی با بیان اینکه هم اکنون فاز دوم این پتروشیمی با 94 درصد ظرفیت در مدار بهره برداری قرار دارد، تصریح کرد: برای ساخت این پتروشیمی بیش از 440 میلیون دلار سرمایه گذاری انجام گرفته است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: