مردم از اردبیل می‌روند که کار کنند

اردبیل - ‌خبرنگار جام‌‌جم: نرخ بیکاری چنان در مشکین‌شهر بالا رفته که روند رو به رشد زندگی و فعالیت و جنب و جوش مردم پایین آمده است. نماینده مشکین‌شهر در مجلس شورای اسلامی گفت: بخش ارشق مشکین‌شهر که بزرگ‌ترین بخش به لحاظ وسعت و جمعیت در استان اردبیل محسوب می‌شد به علت نبود اشتغال خالی از سکنه شده است.
کد خبر: ۲۶۸۱۸۰

یونس اسدی نماینده مشکین‌شهر در مجلس در گفتگو با خبرنگار ما افزود: نبود امکانات خصوصا اشتغال مردم را وادار به مهاجرت کرده است.

وی افزود: عامل اصلی این همه گرفتاری‌های مردم ارشق آن دسته از مسولان اجرایی‌اند که تاکنون نتوانسته‌اند برای مردم امکانات لازم را فراهم کنند.

وی نظام برنامه‌ریزی را در کشور بخشی و سلیقه‌ای عنوان و تصریح کرد: علی‌رغم این‌که دولت در بخش‌های مختلف موفق بوده اما ایراد‌هایی نیز وجود دارد که از جمله این ایرادها عدم پای‌بندی به برنامه چهارم توسعه کشور است.

وی با اشاره به رویکرد مجلس در تصویب طرح انتخاب شهرداران توسط وزارت کشور افزود: این طرح شاید در مجلس رای بیاورد اما من معتقدم تصویب این طرح به دموکراسی کشور لطمه می‌زند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها