در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش فارس ، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران ضمن انتشار آخرین گزارش خلاصه نتایج به دست آمده از شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی در مناطق شهری ایران براساس سال پایه 100= 1383 (359 قلم کالا و خدمت) ، اعلام کرد: در اردیبهشت ماه 1388 شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی در مناطق شهری ایران نسبت به ماه قبل 1.2 درصد افزایش یافته است.
این گزارش حاکیست در مقایسه با ماه مشابه سال قبل، رشد شاخص مذکور در اردیبهشت ماه به 15 درصد رسید که نشان دهنده ادامه روند کاهشی تورم نقطه به نقطه است.همچنین نرخ تورم در دوازده ماه منتهی به اردیبهشت ماه سال 1388 با 0.9 درصد کاهش نسبت به ماه گذشته، به 23.6 درصد رسید.
لازم به توضیح است که نرخ تورم در دوازده ماه منتهی به فروردین ماه 1388 نسبت به دوازده ماه منتهی به فروردین ماه 1387 معادل 24.5 درصد بود که نشان دهنده ادامه آهنگ کاهش رشد نرخ تورم در اردیبهشت ماه است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: