سرپرست فدراسیون جودو:

سیستم تمرینی جودوکاران ایراد داشت

علیرضا امینی سرپرست فدراسیون جودو گفت: سیستم تمرین در مسابقات آسیایی چین تایپه ایراد داشت و ملی‌پوشان از آمادگی کامل برخوردار نبودند.
کد خبر: ۲۵۶۰۹۵

سرپرست فدراسیون جودو در گفتگو با ایسنا ، اظهار کرد: مطابق توافق صورت گرفته با «رضوی» رییس وقت فدراسیون قرار شد تا به عنوان نایب رییس دخالتی در مسایل تیم ملی نداشته باشم و رییس وقت فدراسیون به عنوان مدیر و میراسماعیلی در جایگاه سرمربی ، تصمیمات لازم را اتخاذ کنند. به فاصله 20 روز مانده به اعزام و مسایل خاص آن مقطع زمانی تیم ملی تحویل ما شد و هنر ما این بود که میران ، سرپرست وقت تیم ملی را به عنوان بهترین گزینه ممکن به عنوان سرمربی انتخاب کنیم.

وی افزود: تیم ملی جودو همان تیمی بود که فدراسیون پس از المپیک آماده کرد و در مدت دو هفته، کار اصلی ما ایجاد آرامش روحی - روانی در بازیکنان بود. کادر سابق تیم ملی باید کار را به پایان می‌رساندند و من نیز پس از پذیرش مسوولیت سرپرستی فدراسیون حمایت خود را از آنها اعلام کرده بودم. نباید چنین رفتاری در ورزش ایران باب شود.

مدیر اسبق تیم‌های ملی جودو خاطرنشان کرد: در نامه‌ای رسمی که در دبیرخانه فدراسیون نیز به ثبت رسیده است، حدود چهار ماه قبل از اعزام تیم ملی به مسابقات آسیایی، از روی دلسوزی و نگرانی براساس تجربیات 18 ساله‌ام در تیم ملی اعلام کردم روند موجود صحیح نیست. ما شب و روز در اردوهای تیم ملی کار کرده بودیم و تجربیاتم نشان می‌داد با آن روند نتیجه‌ای حاصل نخواهد شد. از طرفی شرایط نیز به نحوی بود که کادرفنی تیم ملی باید پاسخگوی نتایج می‌بودند. در هر حال پس از آن که تیم ملی را تحویل گرفتم تنها کار ممکن ایجاد شرایط مناسب روحی - روانی در بازیکنان بود و هیچ تغییری در ترکیب نفرات اعزامی ندادیم. واقعا ظرف 10-20 روز که نمی‌شود برای تیم ملی برنامه‌ریزی جدید انجام داد. من می‌دانستم چه اتفاقی رخ خواهد داد و همان طور نیز شد.

سرپرست فدراسیون جودو با تاکید بر بازگرداندن حسین قمی، ملک محمدی و رودکی به عنوان سرمایه‌های جودو ایران به ترکیب تیم ملی، اظهار کرد: با جوانگرایی موافقم ولی از سرمایه‌ها نیز نباید غافل شد. ضمن اینکه تیم اعزامی به چین تایپه به استثنای نیک‌بین، همگی چهره‌های باتجربه هستند و این جودوکار نیز بیش از 30 ثانیه در مصاف با حریفان داوم نیاورد. باید جوان‌ترها با حضور در مسابقات سبک آبدیده شوند زیرا با شکست در مسابقات سنگین دچار واخوردگی می‌شوند.

امینی درباره شکست برابر جودوکار عربستانی که برای نخستین بار در تاریخ جودو ایران رخ داد، گفت: این نوع شکست‌ها را نوعی زنگ خطر برای جودو ایران می‌دانم. در تمامی این سال ها روند حرکتی جودو، نموداری روبه رشد بوده است و همواره تلاش می‌کردیم تا تاکتیک‌های روز را به تیم ملی تزریق کنیم. با وجود تاکید بر جودو سنتی ولی خود ژاپنی‌ها نیز از تکنیک‌های جودوکاران گرجستانی در مبارزات‌شان استفاده می‌کنند. با این پاشیدگی و روند ایجاد شده در تیم ملی یک سال تا یک سال و نیم طول می‌کشد تا مجددا به همان نقطه قبل بازگردیم.

سرمربی اسبق تیم ملی جودو تاکید کرد: کار به روی زیر ساخت‌ها بلافاصله در دستور کار فدراسیون قرار گرفته است. اینک تربیت بدنی بسیج ورزش کشور متقبل هزینه‌های راه‌اندازی هفت پایگاه قهرمانی شده و مسایل فنی نیز با نظارت فدراسیون انجام می‌شود. از طرفی پایگاه استعدادیابی در اسلامشهر را افتتاح کرده‌ایم که حدود هزار جودوکار در آن تمرین می‌کنند و مسوولیت فنی آن نیز به حاج یوسف‌زاده سپرده شده است. ما قبل از اعزام تیم ملی به مسابقات آسیایی خطر را حس کرده بودیم و این اقدامات نیز آغاز شده بود.

وی درباره پیشنهاد میران مبنی بر اعزام تنها دو، سه ملی‌پوش به مسابقات جهانی گفت: تصمیم عاقلانه نیز همین است. باید تیم ملی موجود را به نوعی مراقبت کنیم تا شرایط بدتر نشود. باید به تقویت رده‌های نوجوانان و جوانان بپردازیم و به این نکته توجه کرد که آمادگی حال حاضر یک بازیکن ملاک است و اینکه در گذشته یک ملی‌پوش در چه سطحی بوده، منطقی نیست.

سرپرست فدراسیون جودو با اشاره به روند روبه رشد، حرکت ساکن و سپس روند نزولی عملکرد یک ملی‌پوش، تصریح کرد: در هنگام قرار گرفتن یک ملی‌پوش در دوران سکون و افت باید نفر آماده‌تر را جایگزین کرد. باید برنامه‌ریزی مناسبی را تا المپیک انجام داد و با در نظر داشتن تمامی شرایط نفراتی را کاندیدای حضور در المپیک و پس از آن کسب سهمیه‌های لازم کنیم.

امینی گفت: حضور تمامی سرمایه‌های جودو ایران در تمرینات و تمرین شگردهای اختصاصی هر یک از این نفرات، عملا آموزشی غیر مستقیم برای سایر جودوکاران است. با برنامه‌ریزی مناسب برای تمامی داشته‌های فنی، با وجود دشواری کار ولی کسب دو، سه مدال در بازی‌های آسیایی دور از دسترس نیست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها