توسط دولت تشکیل می‌شود

ستاد مقابله با آنفلوانزای خوکی

دولت به منظور مقابله با بیماریهای همه‌گیر اجتماعی، بیماری آنفلوانزای خوکی و اتخاذ تدابیر لازم اجرایی در این زمینه، ستاد مقابله با آنفلوانزا را با عضویت دو معاون رئیس جمهور و 4 وزیر کابینه تشکیل داد.
کد خبر: ۲۵۰۲۰۷

به گزارش خبرگزاری مهر، هیئت وزیران بنا به پیشنهاد رئیس جمهور و به منظور آمادگی برای مقابله با همه‌گیر، اجتماعی بیماری آنفلونزای خوکی و اتخاذ تدابیر لازم اجرایی، ستاد مقابله با آنفلوانزا با عضویت علی سعیدلو معاون اجرایی رئیس جمهور (رئیس)، امیر منصور برقعی، معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری، صادق محصولی، وزیر کشور، کامران باقری لنکرانی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، علیرضا علی احمدی وزیر آموزش و پرورش و محمد رضا اسکندری، وزیر جهاد کشاورزی تشکیل می‌‌شود.

بر اساس این مصوبه، تصمیماتی که توسط نمایندگان یاد شده اتخاذ می شود،‌ در حکم تصمیمات رئیس جمهور و هیئت وزیران بوده و لازم‌الاجرا است و با رعایت آیین نامه داخلی هیئت دولت، قابل صدور است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها