دستگیری 3 کلاهبردار 500 میلیون تومانی

گروه حوادث: 3 کلاهبردار که تحت تعقیب پلیس آگاهی قرار داشتند دستگیر شدند. در تاریخ 17 مهر سال گذشته 25 نفر از شهروندان و کسبه بازار با مراجعه به دادیاری شعبه دهم دادسرای ناحیه 18 تهران طی دادخواستی اعلام کردند، مردی که خود را کاظم‌زاده معرفی می‌کرد، از حدود یک ماه قبل به خرید مواد غذایی و لوازم خانگی از کسبه بازار اقدام کرده و در قبال آن چک‌های مجعولی به ارزش پانصد میلیون تومان ارائه و پس از تخلیه مغازه (واقع در خیابان فلاح) متواری شده است. دادیار شعبه دهم دادسرای ناحیه 18 پس از شنیدن اظهارات شکات، پرونده متشکله را جهت رسیدگی تخصصی در اختیار اداره چهاردهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار داد.
کد خبر: ۲۴۴۳۸۳

کارآگاهان اداره چهاردهم با توجه به احتمال جعلی بودن نام متهم تحقیقات وسیع و دامنه‌دار خود را آغاز کردند و دریافتند نام اصلی این متهم محمدرضا (36 ساله) است. در مرحله بعدی، ماموران با استفاده از شگردهای پلیسی مخفیگاه محمدرضا را در شهرک قدس (غرب) شناسایی کردند و در تاریخ 15/10/87 ، طی یک عملیات غافلگیرانه وی را دستگیر و به اداره چهاردهم پلیس آگاهی منتقل کردند.

متهم در پلیس آگاهی ضمن اعتراف به جرایم ارتکابی خود اعلام کرد: با همدستی دوستم بهنام (39 ساله ) اقدام به افتتاح حساب با مدارک جعلی کردیم و پس از فریب کسبه بازار و خرید مواد غذایی و لوازم خانگی  متواری شدیم. پس از اعترافات محمدرضا، کارآگاهان تحقیقات جهت دستگیری همدست وی را آغاز کردند و دریافتند بهنام از سوی پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران بزرگ به جرم کلاهبرداری بازداشت و با قرار وثیقه به زندان مرکزی کرج منتقل شده است. بنابراینبا هماهنگی‌های قضایی و جهت پیگیری پرونده، بهنام از زندان به پلیس آگاهی منتقل شد که  در ابتدا منکر هرگونه همکاری با محمدرضا شد اما سرانجام با توجه به مدارک موجود و اظهارات شکات به جرایم ارتکابی خود معترف شد و اظهار کرد: از نام جعلی حسینی برای معرفی خود استفاده می‌کردم، همچنین تمامی اجناس خریداری شده را زیر قیمت به فردی به نام علی‌اصغر می‌فروختیم.

در بررسی‌های کارآگاهان مشخص شد علی‌اصغر سابقه‌دار حرفه‌ای است که به علت کلاهبرداری‌های متعدد چند سال تحت تعقیب مراجع  مختلف از جمله شعبه سوم بازپرسی دادسرای ناحیه 11 تهران (صدور قرار 200 میلیون تومانی)، دادگاه 1169 جزایی تهران (صدور قرار مبنی بر 3 سال حبس و پرداخت 337 میلیون تومان وجه نقد) و اجرای احکام دادسرای جنایی خارک است.  کارآگاهان در ادامه  با تحقیقات شبانه‌روزی مخفیگاه علی‌اصغر را در خیابان 17 شهریور شناسایی و 16 بهمن 87 طی عملیات غافلگیرانه‌ای وی را دستگیر می‌کنند.

همچنین این 3 متهم در اعترافات خود اظهار کردند، پس از کلاهبرداری از کسبه بازار دفتری را در خیابان سهروردی تاسیس و اقدام به خرید فرش، کامپیوتر وLCD  کرده‌اند. متهمان با قرار صادره روانه زندان شدند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها