فیلم زندگی ارنست همینگوی ساخته می‌شود

ارنست همینگوی ، نویسنده سرشناس کتاب‌های "وداع با اسلحه" و "پیرمرد و دریا" به زودی مضمون فیلمی سینمایی بر مبنای کتاب زندگینامه خود می‌شود.
کد خبر: ۲۳۳۹۹۶

هالیوود ریپورتر اعلام کرد: شرکت گاتام گروپ و کوین فورچونا، تهیه‌کننده حقوق ساخت فیلمی سینمایی بر مبنای کتاب پرفروش "پاپا همینگوی: یک زندگینامه شخصی" نوشته ای. ای. هاچنر را از آن خود کردند.

کتاب هاچنر به 14 سال پایانی نویسنده برنده جایزه نوبل و دورانی می‌پردازد که او دوست صمیمی همینگوی بود. هاچنر اکنون 88 ساله است. او فیلمنامه فیلم 1962 "ماجراهای یک مرد جوان همینگوی" را نیز بر مبنای خاطرات خود از وی نوشت. همینگوی یکسال قبل از تولید این فیلم خودکشی کرد.

ارنست همینگوی ، نویسنده مطرح آمریکایی که متولد 21 ژوئیه 1898 بود، سال 1953 برای رمان "پیرمرد و دریا" جایزه پولیتزر و یک سال بعد جایزه نوبل را برد. "خورشید همچنان می‌دمد"، "وداع با اسلحه"، "داشتن و نداشتن" و "برف‌های کلیمانجارو" از دیگر آثار معروف او است.

مهر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها