معاون وزیر آموزش و پرورش:

دانش آموزان ایرانی بد خط هستند

دکتر بهرام محمدیان معاون پژوهشی وزیر آموزش و پرورش با اعلام اینکه تصاویر و خط کتابهای بخوانیم و بنویسیم در دوره ابتدایی بهسازی می شود گفت: دانش آموزان ایرانی بد خط هستند و می خواهیم خطشان بهتر شود.
کد خبر: ۲۳۳۷۰۲

به گزارش مهر، معاون پژوهشی وزیر آموزش و پرورش امروز در نشست خبری با بیان به اینکه در حال حاضر خط دانش آموزان اصلا خوب نیست و هنر خوشنویسی در حال منسوخ شدن است افزود: به همین خاطر خط تحریری وارد کتابهای درسی می شود تا دانش آموزان با تمرین و ممارست خطشان بهتر شود.همچنین خط هنری نستعلیق بار دیگر به کتابهای درسی راهنمایی باز می گردد.

وی از ورود مهارتهای زندگی جدید در کتابهای درسی خبر داد و اظهار داشت: مفاهیم اساسی و کاربردی زندگی همچون دولت الکترونیک و شهروند الکترونیکی در کتابهای درسی همزمان به تدوین برنامه درس ملی وارد می شود.

تدوین برنامه درس ملی با کمک استانها

دکتر محمدیان تدوین برنامه درس ملی با کمک استانها ، برگزاری جشنوراه فیلم رشد، جشنواره کتابهای درسی تولید 700 عنوان نرم افزار آموزشی و کمک آموزشی، جذب مشارکتهای عمومی در تولید کتابهای درسی و اعلام فراخوان برای ناشران و معلمان، بسط عدالت آموزشی را از برنامه های اجرا شده در سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی در سه سال گذشته عنوان کرد.

وی با بیان اینکه توجه به رویکرد کار و کارآفرینی یکی از برنامه های سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی است افزود: همچنین در حوزه فعالیتهای بین المللی با دو کشور فارسی زبان افغانستان و تاجیکستان کمیته مشترکی را برای بسط و گسترش زبان فارسی تشکیل دادیم و در نظر داریم با حزب الله لبنان، سوریه و عراق نیز تبادلات علمی خود را آغاز کنیم.

معاون پژوهشی وزیر آموزش و پرورش گفت: همچنین 160 عنوان کتاب درسی از سال 85 تا 87 مورد بازنگری قرار گرفت و آموزه ها و تمدن دینی و اسلامی را در آنها وارد کردیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها