کوتاه از جهان

واکنش دیرهنگام به حملات اسرائیل

جام‌جم آنلاین: عبدالله دوم، پادشاه اردن سرانجام تجاوزات اسرائیل در غزه را محکوم کرد و از جامعه جهانی خواست با وارد آوردن فشار بر تل‌آویو به این فاجعه پایان دهد. به گزارش خبرگزاری فارس، عبدالله دوم گفت: تا زمانی که اسرائیل به اشغالگری پایان ندهد و ملت فلسطین به حقوق خود نرسد، اسرائیلی‌ها روی صلح و آرامش را نخواهند دید.
کد خبر: ۲۲۶۹۶۶

وی با هشدار در مورد ادامه خشونت‌ها در غزه و کرانه باختری رود اردن افزود: خشونت فقط منجر به تشدید بحران می‌شود و امنیت اسرائیل را به همراه نخواهد داشت.

اعتراض سازمان کنفرانس اسلامی به اسرائیل

جام‌جم آنلاین: عبدالله واد، رئیس‌جمهور سنگال و رئیس دوره‌ای سازمان کنفرانس اسلامی حملات هوایی رژیم‌صهیونیستی به نوار غزه را غیرقابل پذیرش و بی‌سابقه خواند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، واد گفت: حملات هوایی اسرائیل به نوار غزه بی‌سابقه است و تحت هیچ شرایطی قابل قبول نیست.

واد که ریاست این سازمان را پس از برگزاری نشست یازدهم در ماه مارس 2008 بر عهده گرفته است، افزود: باید اسرائیل را وادار کرد به بمباران کورکورانه غزه پایان بدهد.

استعفای رئیس‌جمهور سومالی

جام‌جم آنلاین: یوسف احمد عبدالله، رئیس‌جمهور سومالی روز گذشته اعلام کرد نامه استعفایش را تسلیم پارلمان این کشور  شاخ آفریقا کرده است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، عبدالله در این نامه یادآور شد وعده داده بوده در صورتی که نتواند صلح، ثبات و دموکراسی را در کشور برقرار کند قدرت را بازگرداند. وی اوایل ماه جاری میلادی نور حسن حسین، نخست‌وزیر این کشور را برکنار کرد اما پارلمان و برخی کشورهای خارجی انتخاب نخست‌وزیر جدید را تأیید نکردند.

انتصاب رئیس پارلمان بلژیک به نخست‌وزیری

جام‌جم آنلاین: آلبرت، پادشاه بلژیک دیروز از هرمان فان رومپوی 61 ساله، رئیس پارلمان این کشور خواست ریاست دولت را به دلیل سقوط دولت قبلی برعهده بگیرد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، دولت ایو لترمه، نخست‌وزیر پیشین هفته گذشته به دلیل رسوایی بر سر نجات ناموفق بانک فورتیس (Fortis) استعفا کرد. پادشاه بلژیک به پیشنهاد ویلفرد مارتنس، نخست‌وزیر سابق که رهبران سیاسی کشور را به تشکیل سریع دولت جدید متقاعد کرده، رومپوی را به نخست‌وزیری منصوب کرد.

واکنش چاوز به شایعات

جام‌جم آنلاین: هوگو چاوز، رئیس‌جمهور ونزوئلا این ادعا که سعی دارد برای همیشه در قدرت بماند را رد کرد و گفت مردم تصمیم نهایی را در مورد انتخاب مجدد او می‌گیرند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، چاوز گفت: می‌گویند هدف شخصی من این است که قدرت خود را تداوم بخشم ولی هیچ چیز نمی‌تواند از واقعیت فراتر باشد. وی افزود: هیچ چیز درست‌تر و مشروع‌تر از خواست مردم نیست. آنچه مردم تصمیم بگیرند انجام می‌شود. این اراده و خواسته‌ مردم است که اعمال می‌شود.

هند و پاکستان در جستجوی آرامش

جام‌جم آنلاین: پراناب موخرجی وزیر امور خارجه هند روز گذشته احتمال وقوع هرگونه جنگ با پاکستان در آینده نزدیک را به رغم اختلاف‌نظرها بر سر حوادث بمبئی رد کرد.

به گزارش روزنامه تایمزآوایندیا، موخرجی همچنین سخنان آصف علی زرداری، رئیس‌جمهور پاکستان مبنی بر حرکت هند به سوی جنگ را درست ندانست.

وی تاکید کرد، دهلی‌نو از طریق رایزنی با وزرای خارجه چندین کشور از جمله آمریکا و رهبران انگلیس و عربستان‌سعودی به دنبال تشدید فشار دیپلماتیک بر اسلام‌آباد است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها