مدیر تیم‌های ملی کاراته :

شکست خوردیم و مسوولیت آن را به عهده می‌گیریم

گروه ورزش: عملکرد تیم 16 نفره کاراته ایران در نوزدهمین دوره مسابقه‌های جهانی 2008 توکیو آنچنان ضعیف و شوک‌برانگیز بود که با واکنش و بازتاب گوناگونی همراه بود. تیم ایران با همه امیدواری‌ها و پیشینه پرافتخار گذشته فقط به کسب یک مدال برنز توسط حسین روحانی بسنده کرد و همین دستاورد ناچیز کاراته ایران را 16 پله در رده‌بندی جهانی پایین آورد و در مکان بیست‌ویکم قرار داد، تا دیگر از راه نیافتن ورزش کاراته به جمع رشته‌های المپیکی در بازی‌های 2008 پکن افسوس نخوریم. درباره عملکرد ضعیف تیم ملی کاراته ایران که حداقل در 15 سال گذشته چنین نتیجه‌ای رقم نخورده است مسوولان و دست‌اندرکاران تیم ملی و فدراسیون کاراته اظهارنظرها و دیدگاه‌های متفاوتی ارائه کرده‌اند.
کد خبر: ۲۱۷۸۴۵

بهزاد کتیرایی، رئیس فدراسیون معتقد است با توجه به این‌که کاراته المپیکی نیست و تمام کشورهای شرکت‌کننده مسابقه‌های جهانی را به منزله المپیک در نظر می‌گیرند و با تمام توان و سرمایه‌گذاری در آن حضور می‌یابند، کاراته ایران بد عمل نکرده است. کسب مدال به‌هیچ‌‌وجه ملاک ما نیست، چرا که ورزشکاران ما در حال کسب تجربه هستند و امیدواریم از این تجربیات برای مسابقه‌های آینده بخوبی بهره و نتیجه بگیریم.

اما برخلاف نظرات کتیرایی، محسن آشوری دبیر فدراسیون و مدیر تیم‌های ملی به شکست تیم ملی کاراته ایران در مسابقه‌های جهانی بصراحت اعتراف می‌کند و مسوولیت تمامی ناکامی‌های اخیر را نیز شخصا به گردن می‌گیرد.

وی خاطرنشان می‌کند: فدراسیون کاراته تمامی تلاش خود را برای تامین شرایط مناسب تمرینی و آرامش تیم ملی انجام داد و از این بابت کم نگذاشت، با وجود آن‌که بهترین کادر فنی را برای هدایت ملی‌پوشان انتخاب کردیم، اما به طور قطع مسائل فنی را دلیل اصلی ناکامی کاراته در توکیو می‌دانم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها