در نیمه اول سال جاری

درآمد ارزی ایران افزایش یافت

سید شمس الدین حسینی وزیر امور اقتصادی و دارایی امروز در کمیسیون اقتصادی مجلس با «مناسب» ارزیابی کردن وضعیت حساب ذخیره ارزی ، میزان درآمد ارزی کشور در نیمه اول سال جاری را حدود 60 میلیارد دلار اعلام کرد.
کد خبر: ۲۱۱۹۱۱

پیمان فروزش نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در گفتگو با مهر از حضور مروز دوشنبه‌ی وزیر امور اقتصادی و دارایی در کمیسیون اقتصادی مجلس خبر داد و گفت: این جلسه به منظور پاسخ وزیر امور اقتصادی و دارایی برای پاسخ به سؤالات نمایندگان مجلس در خصوص درآمدهای ارزی کشور ، مصارف ارزی دولت در برنامه چهارم و استفاده از منابع حساب ذخیره ارزی برگزار شد.

پیمان فروزش با بیان اینکه وزیر امور اقتصادی و دارایی میزان درآمدها، تعهدات و وضعیت حساب ذخیره ارزی را برای نمایندگان کمیسیون اقتصادی تشریح کرد، افزود: همچنین سید شمس الدین حسینی مطرح کرد که دولت تا چه اندازه می تواند از درآمدهای ارزی برای مصارف عمرانی و هزینه ای استفاده کند.

وی اظهارداشت: وزیر اقتصاد در این جلسه وضعیت حساب ذخیره ارزی را «مناسب» اعلام و عنوان کرد که نگرانی در خصوص این حساب وجود ندارد.

به گفته فروزش ، وزیر اقتصاد در این جلسه میزان درآمد ارزی کشور در نیمه اول سال جاری را حدود 60 میلیارد دلار عنوان کرد.

پرداخت 6 هزار میلیارد تومان اعتبار ارزی به بانکها

همچنین اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس امروز جلسه دیگری با رئیس کل بانک مرکزی برگزار کردند که در این جلسه محمود بهمنی گزارشی از وضعیت بانک های جهانی ، شرایط بحران آمریکا و تاثیر آن بر اقتصاد ایران ، وضعیت بانکداری کشور و سیاستها و برنامه های جدید بانک مرکزی ارائه کرد.

نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس اضافه کرد: محمود بهمنی در این جلسه مطرح کرد که به دلیل اینکه اقتصاد ایران وابستگی به اقتصاد کشورهایی که دچار بحران مالی شده اند ، ندارد بنابراین دچار صدمات و خسارتهای ناشی از بحران مالی این کشورها نخواهد شد.

فروزش اظهار داشت: رئیس کل بانک مرکزی نیز در این جلسه صحبت هایی نیز در حوزه بانکداری داخلی مطرح و عنوان کرد که سیستم بانکداری کشور باید اصلاح شود.

وی افزود: بهمنی ضمن تاکید بر نظارت بر پرداخت اعتبارات بانکی ، بر اعتبار سنجی و ایجاد سیستم اعتبار سنجی مشتریان و اعتبارت پرداخت شده بانکی تاکید کرد و ادامه داد که منابع پرداختی بانکها باید در جهت تولید هزینه شود.

نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس بیان کرد: بهمنی عنوان کرد که برای افزایش سرمایه بانکها اقداماتی انجام شده و 6 هزار میلیارد تومان اعتبارارزی برای سرمایه در گردش و ارائه تسهیلات به تولید کنندگان در اختیار بانکها قرار خواهد گرفت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها