کی چی گفت

«دو پای خود را برای این باشگاه داده‌ام اما، عده‌ای می‌گویند که قلعه‌نویی استقلالی نیست» نترسید قلعه نویی خدای نکرده قطع نخاع نشده (‌یا به قول رضا عطاران قطع مُخا!)‌ ‌. اینا اظهارات قلعه نویی بعد از بازی با راه‌آهن است که به ایسنا گفته است:‌«‌ دو سال در راه‌آهن بازی کردم، با این حال این باشگاه از من تقدیر کرد اما، 18 سال است که در باشگاه استقلال هستم و دو پای خود را برای این باشگاه داده‌ام اما، عده‌ای می‌گویند قلعه‌نویی استقلالی نیست»
کد خبر: ۲۰۷۷۶۳
 ‌ امین‌الله رشیدی ، هنرمند پیشکسوت موسیقی ایران کمی‌از فیلم مستندش به نام «عطر گیسو» که «مهدی رحمانی» آن را کارگردانی کرده است دلخور است . با هدف به تصویر کشیدن زندگی‌نامه و آثارم در 60 دقیقه تهیه و آماده نمایش شده است. او به ایلنا گفته است: «‌برای ساخت این فیلم مستند، حدود 16ساعت در لوکیشین‌های مختلف جلوی دوربین «مهدی رحمانی» رفتم، که البته فقط 60 دقیقه از آن در قالب یک فیلم به تصویر درآمد. 60 دقیقه زمان مناسبی برای به تصویر کشیدن زندگی یک فعال حوزه موسیقی نیست ولی امیدوارم این فیلم بتواند با یک مونتاژ مناسب و در همین تایم محدود رضایت مخاطبان عام و خاص را به خود جلب کند.»

  ابراهیم حاتمی‌کیا در اولین جلسه نمایش فیلمش آنقدر ذوق زده بود که بلندگو به دست در سالن نمایش یکسری توضیحاتی برای تماشاگرانش داد. البته این نمایش فیلم کمی‌خاص بود. مهمان ویژه اش هم محمدرضا خاتمی‌رئیس جمهور سابق بود. «اولین‌باری است که فیلم در یک جمع به نمایش درمی‌آید و برای من نفس تماشاگر مقدس است و حالم را جور دیگری می‌کند، چون تماشاگر برای من مهم است.»

 ‌ احمد امین‌پور، رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری اصفهان این روزها که خیلی بحث عبور مترو از چهارباغ اصفهان داغ است آب پاکی را روی دست علاقمندان و طرفداران میراث و گردشگری ریخته است. او به ایسنا گفته است: « مهم نیست تونل مترو در چه جایی حفر می‌شود! و لزومی‌هم برای بازدید از مسیر مترو نبود.»

  حسن روشن درباره دربی سال 52 و شکست 6 بر صفر استقلال در آن دیدار و شایعه تبانی در آن بازی به فارس گفته است:‌ «آن زمان 17 ساله بودم و پانزده دقیقه به میدان رفتم. برای آن مسابقه خیلی جوان بودم؛ اما بحث تبانی در این دیدار را قبول ندارم. این مسابقه از اتفاقات نادر فوتبال است. همان‌طورکه منچستر یونایتد در یک دیدار که 2 سال پیش برگزار شد 7 بر یک تیم رم ایتالیا را شکست داد.»

  گلشیفته فراهانی که با بازی در یکی از فیلم‌های‌هالیوودی خبرساز این روزهاست در گفتگو با یکی از روزنامه‌ها گفته است: «اگر امکانات سینمای آمریکا در دست مهرجویی باشد آپولو هوا می‌کند. داریوش مهرجویی و رایدلی اسکات شبیه هم هستند»

 ‌ حمید استیلی مربی اسبق تیم پرسپولیس تهران بعد از چند روزی بی‌خبری به ایسکانیوز گفته است: «هیچ‌گاه علیه پرسپولیس و قطبی حرفی نزده ام و متاسفانه برخی با بیان حرف‌هایی از زبان من سعی در تخریبم دارند.»
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها