جاسوس بر باد رفته انگلیس

یک نویسنده اسپانیایی می‌گوید لسلی هوارد ، از بازیگران فیلم معروف بر باد رفته، در عالم واقع جاسوس و مامور مخفی دولت انگلیس بود که هنگام بازگشت از یک ماموریت پنهانی در زمان جنگ جهانی دوم کشته شد.
کد خبر: ۲۰۶۸۶۳

خوزه ری شیمنا ، گفت: هوارد که از طرف وینستون چرچیل نخست‌وزیر انگلیس برای رساندن پیامی مخفی به دیدار ژنرال فرانکو دیکتاتور اسپانیا رفته بود، هنگامی که با هواپیمای مسافربری به انگلیس بازمی‌گشت بر اثر سقوط هواپیما ــ با آتش ارتش آلمان نازی ــ کشته شد.

هوارد در فیلم بر باد رفته نقش اشلی ویکز را بازی می‌کرد. بعدها شایعه شد که آلمانی ها تصور می‌کردند خود چرچیل سوار آن هواپیما است. ظاهرا مدیر برنامه‌های هوارد ، که در سقوط هواپیمای فوق کشته شد، شبیه چرچیل بود.

ری شیمنا می‌گوید: راز هوارد با سقوط آن هواپیما به خاک سپرده شد زیرا هرگز کسی از نقش او به عنوان یک جاسوس یا یک قهرمان باخبر نشد.

چرچیل ظاهرا می‌خواست فرانکو را تشویق کند از پیوستن به آلمان و ایتالیا در جنگ جهانی دوم خودداری کند. فرانکو با حمایت هیتلر و موسولینی (رهبران آلمان و ایتالیا)‌ در اسپانیا به قدرت رسیده بود.

این ماجرا را کونچیتا مونته‌نگرو، هنرپیشه اسپانیایی که رابط هوارد با فرانکو بود سال گذشته چند ماه قبل از مرگ در 95 سالگی، به شیمنا گفت.

گروه ترجمه

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها