مهران مدیری دور از تلویزیون سریال می‌سازد

گروه رسانه: مهران مدیری پروژه جدید خود را که در قالب طنز ساخته خواهد شد، روز شنبه کلید می‌زند. به گزارش فارس، بنابر این گزارش، این مجموعه هم در قالب سی‌دی یا دی‌وی‌دی روانه بازار خواهد شد و بازیگرانی چون سیامک انصاری، محمدرضا هدایتی، نصرالله رادش، سحر جعفری‌جوزانی، شقایق دهقان، نادر سلیمانی و... در آن حضور خواهند داشت. داستان‌‌های این مجموعه جدید که هنوز نامی برای آن مشخص نشده است، در قالب طنز و به سرپرستی پیمان قاسم‌خانی توسط محراب قاسم‌خانی، امیرمهدی‌ ‌ژوله و خشایار الوند نوشته شده‌اند.
کد خبر: ۱۹۶۳۹۰
داستان‌‌های این مجموعه در قالبی متفاوت و نو نوشته شده که هیچ شباهتی به سایر آثار مهران مدیری ندارد. مهران مدیری پیش از این مجموعه «گنج مظفر» را در قالب لوح فشرده ساخته که هنوز روانه بازار نشده است.

مجموعه «گنج مظفر» با حضور بازیگرانی چون مهران مدیری، محمدرضا هدایتی، هادی کاظمی، نادر سلیمانی، سحر جعفری‌جوزانی، شقایق دهقان و نصرالله رادش ساخته شده است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها