لغو مقررات منع رفت وآمد در بغداد

مسئولان امنیتی عراق مقررات منع تردد خودرو و موتورسیکلت را از ساعت هفده به وقت محلی روز سه شنبه در بغداد ، به جزء در کاظمیه در شمال بغداد لغو کردند.
کد خبر: ۱۹۱۴۷۸

به گزارش واحد مرکزی خبر ، مرکز فرماندهی بغداد با انتشار بیانیه ای تاکید کرد مقررات منع آمد و شد برای انواع خودروها و موتورسیکلت از ساعت پنج سه شنبه به وقت محلی تا ساعت 5 بامداد چهارشنبه در بغداد به ویژه در کاظمیه اعمال می شود .

این تصمیم با هدف ایجاد تسهیلات برای تردد آسانتر زائران عراقی برای سفر به کاظمیه به منظور شرکت در مراسم سالروز شهادت امام موسی کاظم (ع) اتخاذ گردید.

در پی اتخاذ این تصمیم مرکز فرماندهی اعمال قانون امنیتی در بغداد تاکید کرد مقررات منع آمد و شد از ساعت هفده بعد از ظهر دیروز به جزء در شهر کاظمیه لغو می شود.

از سوی دیگر ژنرال قاسم عطا سخنگوی مرکز فرماندهی اجرای عملیات امنیتی در بغداد گفت:مراسم سالروز شهادت امام موسی کاظم (ع) امروز بدون وقوع هیچ حادثه ای در مناطق الکرخ و الرصافه به پایان رسید.

زائران روز دوشنبه هدف سه حمله انتحاری افراد مسلح در منطقه الکراده در مرکز بغداد قرار گرفتند که بر اثر آن دستکم بیست و چهار عراقی کشته و شصت و دو تن دیگر زخمی شدند.

در همین حال مقامات عراقی در راستای کسب آمادگی بیشتر برای برای اجرای عملیات نظامی فراگیر برای مقابله با شبه نظامیان مسلح وابسته به گروه تروریستی القاعده ، از روز سه شنبه در استان آشوب زده دیاله مقررات منع رفت و آمد اعمال کردند.

منابع امنیتی گفتند مقررات منع رفت و آمد به علت اجرای عملیات نظامی مشترک نیروهای امریکایی و عراقی از ساعات اولیه بامداد روز سه شنبه در استان دیاله به اجرا درآمد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها