کفاشیان خبر داد:

تدارک پنج دیدار تدارکاتی برای تیم ملی

رییس فدراسیون فوتبال گفت : برای آمادگی بهتر و بیشتر تیم ملی با هدف حضور دردور دوم مسابقات مقدماتی جام جهانی ، 5 بازی تدارکاتی با تیم های خارجی پیش بینی شده است .
کد خبر: ۱۸۲۳۰۷
به گزارش ایرنا، علی کفاشیان ، روز جمعه در حاشیه مجمع عمومی فوتبال خراسان شمالی به خبرنگاران گفت : تیم ملی با تیم های کامرون ، مصر و جمهوری چک بازیهای تدارکاتی خواهد داشت .

وی اظهار داشت : همچنین در اردوی 10 روزه ای که در اسپانیا از دهم تیرماه شروع می شود دو بازی با تیم های باشگاهی اسپانیا و انگلستان خواهیم داشت .

کفاشیان بیان کرد:از کادر فنی تیم ملی نیز خواسته شد تا چنانچه بازی های تدارکاتی بیشتر با دیگر کشورهای خارجی نیاز دارند به فدراسیون فوتبال انعکاس دهند تا بتوانیم از حالا برنامه ریزی داشته باشیم و رایزنی های خود را انجام دهیم .

رییس فدراسیون فوتبال در مورد بازی های تیم ملی فوتبال ایران در رقابت های مقدماتی جام جهانی گفت :تیم ملی به دلیل اینکه وقت زیادی برای هماهنگی نداشت با مشکلات و ضعف هایی مواجه بود ولی تیم ما با کار خوب کادر فنی در هر بازی بهتر شد و توانست به مرحله دوم صعود کند.

کفاشیان افزود: با برنامه های تدارکاتی که برای تیم ملی داریم قطعا تیم ما از دوره اول آماده تر و قویتر خواهد شدو ما برای رویارویی با تیم هایی چون ژاپن و عربستان و سایر تیم هایی که احتمالابا ما هم گروه خواهند شد نیاز به آمادگی بیشتر داریم .

وی در مورد عدم دعوت از علی کریمی به تیم ملی اظهار داشت : دعوت از بازیکنان به تیم ملی بر عهده سرمربی تیم ملی است و فدراسیون در این زمینه دخالتی نخواهد داشت .

کفاشیان افزود: سرمربی تیم ملی در این زمینه تصمیم می گیرد که علی کریمی و یا سایر بازیکنان را به تیم ملی دعوت کند.

رییس فدراسیون در مورد استعفای رییس کمیته انضباطی فدراسیون گفت : شاه حسینی از نیروهای خوب بخش حقوقی و قضایی فدراسیون بود و او در لیگ هفتم ، یکهزار و 800 حکم انضباطی داشت که اجرایی شد و کارکرد مناسبی داشت .

کفاشیان افزود:وی از سمت خود به صورت شفاهی استعفا داده و ما نیز بر خلاف میل باطنی خود به دلیل اینکه وی حاضر به همکاری نبود استعفای او را قبول کردیم و در چند روز آینده مسوول جدید را انتخاب می کنیم .

وی در مورد اینکه شاه حسینی دلیل استعفای خود را عدم اجرای احکام کمیته انضباطی اعلام کرده اظهار داشت : رییس کمیته انضباطی خودش حکم داده و باید خود نیز اجرا می کرد و هر کس کار خود را انجام می دهد، ولی برخی آرای وی در مورد داوران و باشگاه ها در چارت جدید فدراسیون در حیطه اختیارات کمیته انضباطی نبود و باید به کمیته مخصوص خودواگذار می شد.

او بیان کرد: البته ما از وجود شاه حسینی در فدراسیون و در بخشهای دیگر استفاده خواهیم کرد.

رییس فدراسیون فوتبال در مورد انتقاد کادر فنی و مسوولان تیم پگاه از بی توجهی به این تیم پس از آخرین بازی با استقلال در جام حذفی گفت : سیاست فدراسیون حمایت از تیمهای شهرستانی و استانی است و روی این اصل ما وظیفه خود می دانیم که ازتیم پگاه که در لیگ برتر و جام حذفی خوب ظاهر شده قدردانی کنیم .

کفاشیان بیان کرد: به هر حال در مراسم جام حذفی می باید جام قهرمانی به تیم استقلال که قهرمان شده واگذار می شد و ما این کار را کردیم و پس از آن نیز از باشگاه پگاه نیز قدردانی خواهیم کرد.

وی ادامه داد: از سال آینده در بازیهای لیگ برتر علاوه بر قهرمانی از تیم های دوم و سوم نیز با پرداخت نقدی قدردانی می شود و در جام حذفی نیز از نایب قهرمان به صورت پرداخت نقدی قدردانی می کنیم . 

با تشکیل مجمع عمومی هیات فوتبال استان خراسان شمالی که امروز با حضور رییس فدراسیون فوتبال در بجنورد برگزار شد و رییس این هیات انتخاب شد.

در این مجمع با انجام رای گیری از بین دو کاندیدای هیات فوتبال استان خراسان شمالی بهمن جباری با کسب 13 رای از 17 رای به مدت چهار سال برای تصدی ریاست هیات فوتبال این استان انتخاب شد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها