به گزارش ایرنا ، مهدی چمران در نهمین اجلاس عمومی شورای عالی استانها ، با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در ارتباط با مجلس و تکالیفی که نمایندگان مجلس بر دوش دارند ، اظهار داشت: مردمی و خالص بودن نمایندگان اهمیت بسیاری دارد.
چمران تصریح کرد: فرمایشات مقام معظم رهبری برای ما باید درس باشد و از سخنان ایشان باید درس بیاموزیم.
وی با تاکید بر تعامل نمایندگان مجلس وشورای عالی استانها افزود: باید با نمایندگان مجلس نشستهایی را برگزار کرد تا مسائل موجود مطرح شود.
رئیس شورای عالی استانها در رابطه با نمادهای دفاع مقدس نیز گفت: 10 سال پیش طرح جامعی در این زمینه آغاز شد که در آن برای روزهایی مانند آزاد سازی شهرها نمادهایی هم پیش بینی شد و در حال حاضر تعدادی از این نمادها در مناطق مختلف ساخته شده اند که پیگیری های لازم انجام نشد.
وی با اشاره به این که بودجه شوراها پایین است ، بیان داشت:ما شرمنده همه شوراها هستیم اما کسانیکه بودجه را می نویسند باید به این موضوع توجه داشته باشند.
چمران افزود: برخی از شوراهای استانها هنوز حتی مکانی برای استقرار ندارند در صورتیکه باید به آنها اسکان داده و حداقل دو کارمند در اختیارشان بگذاریم.
نهمین اجلاس عمومی شورای عالی استانها از امروز 23خرداد در ساختمان قدیم مجلس شورای اسلامی آغاز شده است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم