برپایی تظاهرات ضدآمریکایی در قم

مردم قم پس از برپایی نماز سیاسی و عبادی جمعه به نشانه اعتراض از کشتار بی‌رحمانه زنان و کودکان فلسطینی و عراقی توسط استکبار دست به تظاهرات زدند. به گزارش فارس، در این تظاهرات که با حضور پرشور مردان و زنان از حرم حضرت معصومه (س) تا میدان شهدا این شهر برگزار شد، نمازگزاران قم با سردادن شعارهای مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل و ... شدت تنفر خودشان را از جنایات آمریکا و اسرائیل در کشورهای مسلمان نشین نشان دادند.
کد خبر: ۱۷۲۰۲۶
در پایان این تظاهرات قطعنامه‌‌ای به همین منظور قرائت گردید و همه شرکت‌کنندگان با تکبیرگویان مفاد آن را تائید کردند.

در بخشی از قطعنامه نمازگزاران قمی آمده است: ما شرکت‌کنندگان در این تظاهرات ضداستکباری مراتب نفرت و انزجار قلبی خود را از جنایت فجیع سردمداران خون‌آشام آمریکای جهانخوار در کشور اشغال‌شده عراق را اعلام و کشتار بی‌رحمانه اخیر زنان و کودکان بی‌دفاع در شهرک صدر را شدیداً محکوم می‌نماییم.

در ادامه این قطعنامه تاکید شده است: ما ضمن محکوم‌نمودن سکوت و بی‌تفاوتی خفت‌بار مجامع بین‌المللی خاصه شورای امنیت و دیگر سازمان‌های مدعی دروغین مدافع حقوق بشر در برابر جنایت آمریکای پلید در کشور عراق، وظیفه‌شناسی و عمل به وظیفه توسط سران و اعضای سازمان‌های بین‌المللی به خصوص کشورهای اسلامی در راستای اقدام همه‌جانبه برای اخراج اشغالگران از کشور مسلمان عراق را خواهانیم.

در این قطعنامه آمده است: از آحاد مردم مسلمان و ستمدیده مسلمان خاصه گروه‌ها و دولتمردان این کشور اسلامی هشیاری در برابر توطئه شیطانی سردمداران آمریکا و انگلیس و حفظ اتحاد و یکپارچگی برای دفاع از کیان کشور خود و تلاش بی‌وقفه برای اخراج اشغالگران به عنوان تنها راه‌حل آرامش و امنیت عراق را خواستاریم.

در بخش پایانی قطعنامه تظاهرات ضد استکباری مردم قم قید شده است: جنایت صهیونیست‌های اشغالگر قدس در نوار غزه حمایت همه جانبه سردمداران خون‌آشام شیطان بزرگ آمریکای پلید از جنایت سربازان اسرائیلی در کشتار بی‌رحمانه فلسطینیان شدیدا محکوم و اقدام همگان برای رفع هر چه سریع‌تر محاصره غزه و امدادرسانی به مردم شجاع و در عین حال مظلوم فلسطین را وظیفه سران و آحاد مردم کشورهای اسلامی می‌دانیم.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها