مجیدی در برلین: زیاده خواه نباشید

مجید مجیدی ، کارگردان ایرانی که برای نمایش فیلم جدید خود در جشنواره برلین به سر می برد، پس از نمایش فیلم «آواز گنجشک ها» در بخش رقابتی این جشنواره گفت: پیام فیلم برای من این است که ما نباید زیاده خواه باشیم.
کد خبر: ۱۵۹۴۵۹
 به گزارش فرانس پرس ، مجید مجیدی در کنفرانس خبری پس از نمایش فیلم در جمع خبرنگاران اعلام کرد: پیام فیلم برای من این است که ما نباید بیشتر و بیشتر بخواهیم یا تقاضاهای خیلی زیاد داشته باشیم که تنها به نابودی ما منجر می شود.

وی افزود: عقاید مذهبی من ، ریشه خانوادگی دارند. من در یک خانواده مذهبی بزرگ شده ام و این ارزش ها در تمام طول زندگی ام همراه من بوده اند. بحث من این نیست که ما به چه چیز اعتقاد و ایمان داریم ، این که ارزش های مذهبی ما را به کجا می کشانند و ما را به انجام چه کاری سوق می دهند، مهم است.

مجیدی در ادامه کنفرانس خبری گفت: من بخش زیادی از خودم را در این فیلم گذاشته ام ، همانند هر هنرمند دیگری که این کار را انجام می دهد.

مجیدی با بیان این که تحت تاثیر آثار کارگردانان ایتالیایی چون فدریکو فلینی و ویتوریو دسیکا قرار گرفته است ، گفت: علت این که تصمیم گرفتم نام گنجشک ها را برای عنوان این فیلم انتخاب کنم ، این بود که گنجشک ، پرنده ای است که خواسته زیادی ندارد و فقط با زندگی کنار می آید.

وی در اشاره به بچه هایی که نقش اصلی را در فیلم او بازی کرده اند، گفت: آنها مانند گنجشک های کوچکی هستند و به مانند آنها جذاب ، شیرین و خوش زبان ، اما این عنوان حاوی یک پارادوکس نیز هست ، چراکه گنجشک آوازی نمی خواند.بنابر این گزارش ، رضا ناجی ، بازیگر فیلم «آواز گنجشک ها» هم در برلین همراه مجیدی حضور دارد.

فیلم «آواز گنجشک ها» یکی از 3 فیلم ایرانی است که در جشنواره امسال فیلم برلین نمایش داده شده است. فیلم «سه زن» ساخته منیژه حکمت و «بودا از شرم فروریخت» ساخته حنا مخملباف دیگر آثار معرفی شده به این رویداد سینمایی معتبر هستند که البته در بخش رقابتی حضور ندارند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها