معاون صدا در دیدار با پدر شهید محمدمهدی نجابت مطرح کرد؛

شهدا، پرچمداران عزت ایران‌ هستند

معاون صدای رسانه ملی در دیدار با علیرضا نجابت، از مدیران باسابقه سازمان صداوسیما و پدر شهید محمدمهدی نجابت، با اشاره به جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه ملت ایران گفت: شهدای جنگ رمضان، مظلومانه، اما مقتدرانه در برابر دشمنی ایستادند که بار دیگر چهره واقعی خود را به جهان نشان داد.
معاون صدای رسانه ملی در دیدار با علیرضا نجابت، از مدیران باسابقه سازمان صداوسیما و پدر شهید محمدمهدی نجابت، با اشاره به جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه ملت ایران گفت: شهدای جنگ رمضان، مظلومانه، اما مقتدرانه در برابر دشمنی ایستادند که بار دیگر چهره واقعی خود را به جهان نشان داد.
کد خبر: ۱۵۵۳۰۷۳
به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی معاونت صدا، احمد پهلوانیان معاون صدای رسانه ملی به همراه مهدی آذرمکان قائم‌مقام معاون صدا، احمدعلی رمضانی مشاور امور ایثارگران معاونت صدا و ابوذر ابراهیم مدیر روابط عمومی معاونت صدا با حضور در محل کار علیرضا نجابت از مدیران اسبق سازمان صداوسیما و پدر شهید محمدمهدی نجابت، از شهدای جنگ رمضان، با وی دیدار و گفت‌و‌گو کردند.
 
معاون صدا در این دیدار با تسلیت و تبریک به پدر این شهید والامقام گفت: امروز در کنار خانواده‌هایی ایستاده‌ایم که عزیزترین سرمایه زندگی خود را برای عزت و امنیت ایران تقدیم کرده‌اند؛ خانواده‌هایی که با صبوری و ایمان، معنای واقعی ایثار را به جامعه نشان دادند.
 
وی افزود: رژیم صهیونیستی با حمله به مردم و جوانان این سرزمین بار دیگر ماهیت ضدانسانی خود را آشکار کرد، اما خون شهدا، ملت ایران را متحدتر و استوارتر از گذشته خواهد کرد.
 
پهلوانیان با تأکید بر جایگاه شهدای مقاومت در حافظه تاریخی ملت ایران تصریح کرد: شهید محمدمهدی نجابت از نسل جوانانی بود که هم در میدان علم و اخلاق خوش درخشیدند و هم در دفاع از وطن و آرمان‌های انقلاب، مردانه ایستادند. این مسیر، ادامه همان فرهنگ ایثار و مقاومتی است که ملت ایران سال‌ها با آن شناخته می‌شود.
 
وی ادامه داد: تکریم خانواده شهدا فقط یک وظیفه اداری یا سازمانی نیست، بلکه ادای احترام به انسان‌هایی است که امنیت، آرامش و اقتدار امروز کشور مدیون فداکاری آنان است.
 
در این دیدار، پدر شهید محمدمهدی نجابت نیز با نگاهی پدرانه به ویژگی‌های فرزندش گفت: محمدمهدی از همان جنس جوان‌هایی بود که دلشان برای مردم و کشور می‌تپد؛ هم در مسیر علم قدم برمی‌داشت، هم اهل معرفت و اخلاق بود و هیچ وقت مسئولیتش نسبت به خانواده و جامعه را فراموش نمی‌کرد.
 
وی ادامه داد: محمدمهدی در کنار روحیه شاد و صمیمی‌اش، دغدغه انقلاب و مردم را داشت و ارادت عمیقی به اهل‌بیت (ع) در وجودش موج می‌زد.
 
پدر شهید با اشاره به لحظات وداع با فرزندش نیز اظهار کرد: وقتی در معراج شهدا حضور داشتیم، همسرم گفت: خدایا، عزیزترین دارایی‌مان را در راه تو تقدیم کردیم.
 
در پایان این دیدار، حاضران با گرامی‌داشت یاد و خاطره شهید محمدمهدی نجابت، بر ضرورت زنده نگه داشتن فرهنگ ایثار، مقاومت و پاسداشت مقام شهدا تأکید کردند.
newsQrCode
برچسب ها: احمد پهلوانیان
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها