قتل مادر با ضربه‌های چکش

پسر مهندس که در جریان دعوا با مادرش او را با ۱۵ضربه چکش به قتل رسانده بود، قبل از فرار از محل جنایت بازداشت شد.
پسر مهندس که در جریان دعوا با مادرش او را با ۱۵ضربه چکش به قتل رسانده بود، قبل از فرار از محل جنایت بازداشت شد.
کد خبر: ۱۵۳۸۴۸۳
 
به گزارش خبرنگار جام‌جم، ساعت ۹ صبح بیست‌ودوم دی امسال یکی از مأموران کلانتری ابوسعید تهران در تماس تلفنی با بازپرس کشیک قتل دادسرای جنایی تهران او را در جریان به قتل رسیدن زنی ۶۰ ساله قرار داد. ماموران با حضور در محل جنایت با جسد زنی ۶۰ ساله با آثار ضربه‌های متعدد جسمی سخت روی سر و بدنش است زمان کوتاهی از مرگ وی می‌گذشت. طبق گفته همسایه‌ها قاتل پسر ۳۳ ساله خانواده است که در آپارتمان محل جنایت محبوس شده بود که مأموران وارد آنجا شدند و او بازداشت شد. 
یکی ازهمسایه‌ها در اظهاراتش گفت‌:صدای مشاجره زن همسایه‌مان که با پسرش درآپارتمان‌شان زندگی می‌کردند را شنیدم. ابتدا فکر کردم یک دعوای خانوادگی است و دوباره آشتی می‌کنند اما پس از ساعاتی صدای مشاجره بیشتر شدو زن همسایه با داد و فریاد کمک می‌خواست. سراسیمه بیرون آمدم و مقابل خانه‌‌اش رفتم و در زدم اما کسی باز نکرد. با کمک همسایه‌ها در را باز کردیم و وقتی وارد شدیم پسر جوان را دیدیم که داخل آشپزخانه نشسته و چکشی خون‌آلود کنارش است؛ زن همسایه به‌شدت زخمی شده بود. 
وی افزود: او را به زحمت از مقابل پسرش که به دیوار خیره شده بود به پاگرد منتقل کردیم. در آپارتمان را قفل کرده و آن جوان را زندانی کردیم. سریع به اورژانس و پلیس خبر دادیم. نیروهای امدادی تلاش کردند آن زن رانجات دهنداما صدمات وارده به او آن‌قدر شدید بود که وی تسلیم مرگ شد. سپس مأموران قاتل را درخانه بازداشت کردند. متهم به قتل پیش از ظهر دیروز برای ادامه تحقیقات به شعبه سوم بازپرسی دادسرای جنایی تهران منتقل شدوبه قتل مادرش اعتراف کرد و گفت‌: لیسانس مهندسی دارم و مدتی هم در اداره‌ای مشغول به کار بودم که بیرون آمدم و بعد از آن برای گذران هزینه زندگی‌ام دلار خرید و فروش می‌کردم. مدتی بود با مادرم دچار اختلاف‌های خانوادگی شده بودم و در خانه دعوا و درگیری داشتیم. حتی میانجی‌گری اعضای خانواده‌ام هم منجر‌ به حل این مشکلات نشد. آن روز با مادرم دوباره دعوا کردم و خشم و عصبانیت تمام وجودم را فرا گرفته بود. 
وی افزود: وقتی مادرم به آشپزخانه رفت تااجاق‌گاز را خاموش کند،پشت‌سرش رفتم وازکابینت چکش رابرداشتم و ضربه‌ای به سرش زدم که زخمی شد. با هم درگیر شدیم و او با داد و فریاد درخواست کمک می‌کرد که چهار ضربه دیگر به سرش زدم که کف آشپزخانه افتاد اما هنوز جان داشت. فکر می‌کنم ۱۰تا۱۵ضربه دیگر به او زدم و بعد در گوشه‌ای از آشپزخانه نشستم و چکش را به سمتی پرت کردم. بعد هم که پلیس آمد و مرا بازداشت کرد. من مادرم را کشتم و مستحق مجازاتم.
سالار صنعتگر،بازپرس شعبه سوم دادسرای جنایی تهران باتأیید این خبربه جام‌جم گفت‌: بااعتراف متهم به قتل مادرش،او برای ادامه تحقیقات به اداره دهم پلیس آگاهی تهران منتقل وقرارشد برای بررسی سلامت روانی‌‌اش به پزشکی قانونی معرفی شود.
newsQrCode
برچسب ها: قتل
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها