اولویت‌های جدید آموزش فنی و حرفه‌ای اصفهان:

گردشگری، هوش مصنوعی و انرژی‌های تجدیدپذیر

در جلسه شورای اداری اداره‌کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اصفهان، دکتر فریده روشن، مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان، از اولویت‌های جدید این سازمان برای توسعه آموزش‌های مهارتی در استان خبر داد. وی تأکید کرد که در سال‌های آینده، توجه ویژه‌ای به حوزه‌های گردشگری، هوش مصنوعی و انرژی‌های تجدیدپذیر خواهد شد.
کد خبر: ۱۵۳۴۷۹۸

جام جم آنلاین اصفهان؛در این جلسه که با حضور مقامات محلی و مسئولان مختلف در شهرستان نطنز برگزار شد، رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای نطنز از نیازسنجی‌های انجام‌شده در این شهرستان گفت و پیشنهاد داد که نطنز به‌عنوان مرکز اصلی آموزش‌های گردشگری و هتل‌داری در استان معرفی شود.

تمرکز بر فناوری‌های نوین و آموزش‌های مهارتی

در ادامه جلسه، دکتر فریده روشن با اشاره به اهمیت آموزش‌های مهارتی در راستای توسعه استان، افزود: "در شرایط کنونی، آموزش مهارت‌های فنی به جوانان برای مقابله با بحران‌های اقتصادی و اجتماعی ضروری است. این آموزش‌ها به‌ویژه در حوزه‌های فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و انرژی‌های تجدیدپذیر می‌تواند راه‌حل‌های مؤثری برای مشکلات جامعه باشد."

وی همچنین از مسئولان خواست تا با همکاری و هم‌افزایی بیشتر، به بهسازی و تجهیز مراکز آموزشی در شهرستان‌ها پرداخته و زمینه‌ساز رشد و توسعه مهارت‌آموزی شوند.

افتتاح‌های مهم و معرفی ظرفیت‌های جدید

در این نشست، علاوه بر بررسی مسائل آموزشی، مراسم‌های مختلفی از جمله افتتاح نمایشگاه پخت کیک و شیرینی، افتتاح آموزشگاه گردشگری و هتل‌داری نطنز در قلعه کوهاب و بازدید از مسجد جامع نطنز برگزار شد. این رویدادها با هدف ترویج فرهنگ مهارت‌آموزی و آشنایی بیشتر با ظرفیت‌های گردشگری این شهرستان انجام شد.

نگاه به آینده و مسئولیت‌های اجتماعی

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اصفهان در پایان تأکید کرد که بودجه مسئولیت‌های اجتماعی باید به سمت آموزش‌های فنی و حرفه‌ای هدایت شود تا مراکز آموزشی بتوانند به‌خوبی از این منابع بهره‌برداری کنند.

وی افزود: "آموزش فنی و حرفه‌ای باید به‌عنوان یکی از ارکان اصلی توسعه معرفی شود تا در آینده‌ای نزدیک با بحران کمبود نیروی ماهر روبرو نشویم."

هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین اصفهان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها