به گزارش جام جم آنلاین، تیمهای فوتبال فجرسپاسی و استقلال در هفته هشتم رقابتهای لیگ برتر امروز یکشنبه ۴ آبان با قضاوت امیر عرب براقی و از ساعت ۱۵ در ورزشگاه پارس شیراز رو در روی هم قرار گرفتند که این بازی با نتیجه ۳ بر صفر به سود شاگردان ریکاردو ساپینتو به پایان رسید. یاسر آسانی، سعید سحرخیزان و حسین گودزی گلهای استقلال را در این بازی به ثمر رساندند.
ترکیب فجرسپاسی:
علی غلامزاده، محمد آژیر، سینا شاه عباسی (کارت زرد) (۴۵- مجتبی حق دوست)، علی هلیچی، ساسان جعفری کیا، مسعود ریگی، محمود مطلق زاده (کارت زرد) (۵۷- یوسف کی شمس)، فرشید اسماعیلی (۶۹- سعید زارع)، میثم مرادی، شروین بزرگ (۶۹- فرشاد فیروز) و حسین شهابی (۶۱- ارشیا وثوقی فرد)
ترکیب استقلال:
حبیب فرعباسی، صالح حردانی (۷۷- رامین رضائیان)، رستم آشورماتوف، سامان فلاح (کارت زرد)، حسین گودرزی، امیرمحمد رزاقینیا، مهران احمدی (۶۱- ابوالفضل زمانی)، منیر الحدادی (۸۱- اسماعیل قلی زاده)، یاسر آسانی (کارت زرد)، علیرضا کوشکی (۷۷- محمدحسین اسلامی) و سعید سحرخیزان (۸۱- محمدرضا آزادی)
بازیکنان استقلال بازی را بهتر از میزبان آغاز کردند و در پنج دقیقه ابتدایی مالکیت بیشتری از توپ را در اختیار داشتند و حتی در دقیقه ۲ علیرضا کوشکی با نفوذ خوب خود از سمت چپ وارد محوطه جریمه فجرسپاسی شد اما ضربه او را غلامزاده در اختیار گرفت. در دقیقه ۵ در حالی که توپ در اختیار کوشکی بود، محمود مطلق زاده روی او مرتکب خطا شد و داور به هافبک فجرسپاسی کارت زرد نشان داد.
بازیکنان فجر در دقیقه ۱۰ و روی ارسال تماشایی فرشید اسماعیلی، سینا شاه عباسی ابتدا با سر به توپ ضربه زد و در ادامه محمد آژیر و حسین شهابی در دهانه دروازه استقلال نتوانستند ضربه نهایی را به توپ وارد کنند تا فرعباسی آن را به راحتی در اختیار بگیرد.
بازیکنان استقلال که نسبت به میزبان خود بیشتر صاحب توپ و میدان بودند در دقیقه ۱۴ و در حالی که توپ در اختیار منیر الحدادی بود بازیکن فجر روی او مرتکب خطا شد تا داور در نزدیکی محوطه جریمه فجرسپاسی برای استقلال ضربه آزاد اعلام کرد. یاسر آسانی پشت توپ ایستاد اما ضربه او دقت کافی را نداشت و توپ از کنار دروازه غلامزاده راهی اوت شد.
بازیکنان فجر در دقیقه ۲۲ و روی یک کار تیمی در زمین استقلال و با پاس زیبای حسین شهابی، توپ به شروین بزرگ رسید و او در موقعیتی تک به تک با فرعباسی قرار گرفت اما با تعلل وی، مدافعان استقلال سر رسیدند و مانع از تصمیم گیری او شدند تا بزرگ با پای راست اقدام به شوت زنی کند که توپ او با اختلاف زیاد از بالای دروازه به بیرون رفت.
تیم فجر در ۳۰ دقیقه ابتدایی بازی، عملکرد بهتری را نسبت به استقلال از خود به نمایش گذاشت و در دقیقه ۳۰ در حالی که برای این تیم ضربه آزاد اعلام شده بود، با ارسال توپ توسط فرشید اسماعیلی مدافع استقلال توپ را دور کرد و در ادامه به مسعود ریگی رسید که شوت از راه دور این بازیکن از بالای دروازه استقلال به شکل خطرناکی به بیرون رفت.

روی حرکت زیبای مهران احمدی و پاس در عمق او برای یاسر آسانی، این بازیکن روی غفلت خط دفاعی فجرسپاسی صاحب توپ شد و در موقعیت خوب گلزنی قرار گرفت اما ضربه روی پای این بازیکن به کناره دروازه فجر برخورد کرد تا اولین فرصت جدی استقلال برای گلزنی از دست رود.
بازیکنان استقلال در دقیقه ۴۰ به سمت دروازه فجرسپاسی حمله ور شدند و در محوطه جریمه این تیم، سینا شاه عباسی روی سعید سحرخیزان مرتکب خطا شد و داور به سود استقلال پنالتی گرفت. یاسر آسانی مطابق انتظار پشت توپ ایستاد و موفق شد گل اول بازی را برای استقلال به ثمر برساند.
دقیقه ۱ + ۴۵ روی نفوذ علیرضا کوشکی به محوطه جریمه فجرسپاسی ارسال توپ توسط این بازیکن به دست سینا شاه بیگی برخورد کرد تا داور برای دومین بار برای این تیم پنالتی اعلام کند. سعید سحرخیزان پشت توپ ایستاد و موفق شد گل دوم بازی را برای این تیم به ثمر برساند.
با شروع نیمه دوم و در حالی که توپ در اختیار بازیکنان فجرسپاسی بود روی اشتباه غلامزاده (دروازه بان فجر) توپ به سحرخیزان رسید و دروازه بان فجر را از پیش رو برداشت اما ضربه او بی دقت بود و توپ به کنار دروازه فجر برخورد کرد تا مهاجم جوان استقلال ناکام بماند.
تا دقیقه ۷۰ موقعیت خاصی در نیمه دوم روی دروازه دو تیم ایجاد نشد و در حالی که انتظار میرفت تا بازیکنان فجر نمایش بهتری برای جبران گلهای خورده داشته باشند اما شاگردان پیروز قربانی نتوانستند حمله مؤثری را روی دروازه فرعباسی شکل دهند.
بازیکنان فجر در دقیقه ۷۴ حملهای را به سمت دروازه استقلال تدارک دیدند که ارسال توپ به محوطه جریمه آبیها با ضربه سر محمد آژیر همراه شد و توپ او با اختلاف از کنار دروازه به بیرون رفت.
با حضور رامین رضائیان در زمین بازی به جای صالح حردانی در دقیقه ۷۷ این بازیکن بازوبند کاپیتانی را بر دست بست.
بازیکنان استقلال در دقیقه ۸۶ و با فشاری که روی دروازه فجر ایجاد کردند صاحب ضربه کرنر شدند که رامین رضائیان توپ را به محوطه جریمه فجر ارسال کرد و با دفع مدافع این تیم همراه شد و در بیرون محوطه توپ به حسین گودرزی رسید و این بازیکن با شوتی از راه دور موفق شد گل سوم را برای استقلال به ثمر برساند.
استقلال با کسب این پیروزی ۱۳ امتیازی شد و با توجه به تفاضل گل بهتر نسبت به آلومینیوم به صدر جدول صعود کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با سخنگوی فراکسیون زنان مجلس بررسی کرد
تهیهکننده و کارگردان مستند رئالیتی «کارخنده» درباره چالشهای تولید این برنامه و تغییرات در فصل چهارم آن توضیح میدهد
فیلمساز بوشهری معتقد است سینمای ماندگار، بازتابی از ملاقات انسان با خویشتنِ خویش و سیر درونی اوست.