سرمربی تیم فوتبال خیبر خرم‌آباد:

محکوم به پیروزی برابر پرسپولیس هستیم

خرم‌آباد -جام جم آنلاین - سرمربی تیم فوتبال خیبر خرم‌آباد گفت: دیدار با پرسپولیس بدون تردید بازی سختی خواهد بود اما تیم خیبر برای کسب سه امتیاز خانگی و خوشحال کردن هواداران تمام توان خود را به کار می‌گیرد.
خرم‌آباد -جام جم آنلاین - سرمربی تیم فوتبال خیبر خرم‌آباد گفت: دیدار با پرسپولیس بدون تردید بازی سختی خواهد بود اما تیم خیبر برای کسب سه امتیاز خانگی و خوشحال کردن هواداران تمام توان خود را به کار می‌گیرد.
کد خبر: ۱۵۲۳۲۸۷

 

به گزارش جام جم آنلاین، سید مهدی رحمتی عصر جمعه در نشست خبری پیش از دیدار تیمش با پرسپولیس اظهار کرد: بازی بسیار سختی پیش‌رو داریم اما با توجه به روند رو به رشد تیم در سه دیدار گذشته، امیدوارم بتوانیم از فرصت میزبانی استفاده کنیم و سه امتیاز را در خرم‌آباد نگه داریم.

وی افزود: با وجود اینکه در هفته‌های گذشته نتایج مطلوبی کسب نکردیم، روند کیفی تیم رو به بهبود بوده و فردا برای پیروزی محکوم به تلاش صددرصدی هستیم.

سرمربی خیبر با اشاره به شرایط تیم خیبر بیان کرد: بازیکنان از نظر روحی، روانی و ذهنی در وضعیت خوبی قرار دارند و بازیکن محروم نداریم و تنها امید فارسی دچار آسیب‌دیدگی جزیی در تمرینات اخیر شده که کادر پزشکی در تلاش برای رساندن او به این بازی است.

رحمتی ادامه داد: از تعطیلات فیفادی برای رفع نقاط ضعف و افزایش هماهنگی بین بازیکنان استفاده کردیم و با توجه به اینکه تیم نسبت به فصل گذشته ۱۵ تا ۱۶ تغییر داشته، هر جلسه تمرینی برای ما اهمیت زیادی دارد.

وی ادامه داد: هدف ما ساختن تیمی منسجم و سخت‌کوش است تا برابر تمام تیم‌های بزرگ لیگ رقیب سختی باشیم.

سرمربی خیبر درباره انگیزه بازیکنان گفت: بازی با پرسپولیس همیشه جذابیت و انگیزه خاص خود را دارد، اما تاکید می‌کنم که تیم ما در همه دیدارها با همین سطح انگیزه و تمرکز وارد زمین می‌شود، پرسپولیس را به‌خوبی آنالیز کرده‌ایم و بازیکنان آماده‌اند تا بهترین عملکرد خود را به نمایش بگذارند.

رحمتی از هواداران خیبر خرم‌آباد خواست با حضور پرشور خود در ورزشگاه از تیم حمایت کنند.

وی ادامه داد: در بازی‌های گذشته نیازی به درخواست از هواداران نداشتیم چون همیشه حامی ما بوده‌اند و امیدوارم فردا نیز با حضور پررنگ در استادیوم از تیم خود پشتیبانی کنند تا در پایان با لطف خداوند و تلاش بازیکنان سربلند از میدان بیرون بیاییم.

دیدار تیم‌های خیبر خرم‌آباد و پرسپولیس تهران از هفته هفتم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور عصر شنبه ۲۶ مهرماه ساعت ۱۸:۱۵ در ورزشگاه تختی برگزار می‌شود.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
دنبال احترامم؛ نه شهرت

بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون با این‌که سال‌هاست جلوی دوربین دیده نشده، مورد توجه و علاقه مردم است

دنبال احترامم؛ نه شهرت

نیازمندی ها