به گزارش جام جم آنلاین، وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد: در پی حملات اسرائیل به نوار غزه، ۱۷۹۹ نفر کشته و ۶۳۸۸ نفر زخمی شدهاند.
این وزارتخانه همچنین در ادامه اعلام کرد که آمار شهدای فلسطینی در کرانه باختری نیز به ۴۴ نفر رسیده است.
صبح شنبه گذشته حملات سنگین راکتی و موشکی مقاومت، شهرکهای صهیونیست نشین مجاور نوار غزه را هدف قرار داده و «محمد الضیف» فرمانده گردانهای القسام (شاخه نظامی جنبش حماس) از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» خبر داد. عملیات طوفان الاقصی پس از آن آغاز شد که مسجد الاقصی طی روزهای گذشته با یورشهای گسترده شهرکنشینان تندرو صهیونیست مواجه شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
خانواده مهدیه اسفندیاری در گفتگو با جام جم از ۱۳۸ روز زندان انفرادی خواهرشان میگویند
درگفتوگو با دکتر محمدعلی بهمنی قاجار، واکنش ملت ایران به مداخلات خارجی و منفوربودن تجزیهطلبان را مورد بررسی قرار دادیم
مهدی مهدی قلی، مجری برنامه «راهبرد» در گفتوگو با «جامجم» از رویکرد این برنامه در دعوت از مهمانانی از طیفهای مختلف سیاسی گفته است