به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، سید محمود واعظ پور اظهار داشت: کمبود يد در زنان باردار ممکن است موجب سقط جنين و تولد نوزاد مرده شود و اغلب عوارض ناشي از کمبود يد خصوصاً در دوران جنيني، دائمي و غير قابل درمان است که برای جلوگیری از این مشکل، مصرف مکمل ید به میزان ۱۵۰ میکروگرم در روز در زنان باردار توصیه می شود.
دبیر شورای سلامت شهرستان تفت با تاکید بر اینکه بهترین و ساده ترین راه برای پیشگیری از کمبود ید و اختلالات ناشی از آن، استفاده از نمک های تصفیه شده یددار است، گفت: تمام نمک های فاقد مجوز وزارت بهداشت، شامل نمک دریا و نمک فله - دارای ناخالصی هایی مانند خاک، گچ، فلزات سنگین مانند سرب، جیوه و آرسنیک هستند که منجر به بروز عوارض نامطلوب در سیستم های گوارشی، کلیوی، کبدی، ریوی و جلوگیری از جذب آهن می شوند و خطر سرطان زایی دارند.
وی با اشاره به ضرورت افزایش سواد سلامت مردم جامعه خاطرنشان کرد: مردم باید منابع اطلاعاتی خود پیرامون مصرف نمک و سایر مواد غذایی را از منابع موثق و مورد تایید وزارت بهداشت دریافت کرده و به توصیه های غیرعلمی در این رابطه توجه نکنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد