به گزارش جام جم آنلاین تهران، علیرضا صادقی، شهردار فیروزکوه اظهار داشت:در سیلی که اتفاق افتاد، تقریبا به 38 خانه شهری آب وارد شده و وسایل زندگی از بین رفته است و 11 خانه آبگرفتگی سطحی بوده است. وی خاطر نشان کرد:همه همکاران از ابتدای سیل پای کار بوده اند و در کنار نیروهای امدادی و بسیج در حال کمک رسانی و انجام اقدامات لازم هستند.
شهردار فیروزکوه یادآور شد:در 11 ماه گذشته ما دو بار شاهد وقوع سیل خطرناک در شهر فیروزکوه هستیم که هر دو مرحله هم این خسارت ها به مردم وارد شده است.
صادقی گفت:سیلی هم که اتفاق افتاد ناشی از بارندگی ها در بالادست و ورود این سیلاب ها به داخل شهر بوده و خسارت زیادی به دیوارهای ساحلی، پل ها و زیرساخت های شهری وارد شده است.
وی تاکید کرد:برای جلوگیری از این حوادث و جبران خسارت های وارد شده به زیرساخت های شهری، در برآورد اولیه نیاز به 96 میلیارد تومان اعتبار است که دیواره ها تقویت و زیرساخت های شهری مرمت و نگهداری شوند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
امیدعلی مسعودی معقتد است در سنت شیعی، گریه یکی از ابزارهای مهم انتقال معنا و حفظ هویت دینی بوده است
در گفتوگو با رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت بررسی شد
«جامجم آنلاین» در گفتوگو با دکتر مینو محرز، متخصص بیماریهای عفونی و گرمسیری بررسی کرد